Ujjonganak a kollégák! Kiszáll a sorozatból a mogorva színész
A komikus szerepeivel ismertté vált Chevy Chase kiszáll a Balfékek című sorozatból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagy nevettető, Chevy Chase kiszáll a Balfékek, eredetileg Community című amerikai televíziós vígjátéksorozatból.

A Balfékekben házsártos öregúrként
Távozik az NBC sorozatából
Az Eszelős szívatásban Demi Moore oldalán

A 69 éves színész a készítők és a kollégák örömére újabb szériában már nem fog szerepelni.

Fura figurát alakít

A Balfékek 2009. szeptember 17-én indult az NBC csatornán.  2012. május 17-én ért véget a sorozat harmadik évadja, amelyet ősztől a 13 részes negyedik évad követett.

Magyarországon 2012. július 7-én kezdték el vetíteni a második évadot a PRO4-en. A sorozat egy tanulócsoportról szól, akik egy coloradói közösségi iskolába járnak.

Központi szereplője Jeff Winger, egy felfüggesztett ügyvéd, aki azért kényszerült vissza az iskolapadba, mert az ügyvédi kamara érvénytelenítette a diplomáját, amelyről kiderült, hogy a Columbia Egyetem helyett Kolumbiából származik.

Chevy Chase egy Pierce Hawthorne nevű öreg, rasszista, hétszeres házas, nedvestörlőkendő-mágnás férfit alakít benne, aki rendszeresen zavaros leckéket ad Jeffnek az életről.

A sorozat alkotóival és kollégáival nem volt éppen rózsás a viszonya, így a The Hollywood Reporter szerint nem véletlen a közös megegyezéssel felbontott szerződés.

A kollégák nem sírnak miatta

Chevy Chase gyakran nyilatkozott lekicsinylően a sorozatokról, a Huffington Postnak egyszer kerek-perec mondta, a sitcomok a televíziós szórakoztatás legalja, miközben a forgatásuk nagyon is megerőltető.

Azt is bevallotta, a Balfékekben is csak a pénzért vállalt szerepet, hogy családjának magas életszínvonalat tudjon biztosítani. Kollégáinak sem fog hiányozni, sőt: a forgatás során gyakran összezördültek a nagypapakorú sztárral. 

Az NBC-vel  közös megegyezéssel és azonnal hatállyal bontottak szerződést, így a negyedik széria utolsó, 13. részében már nem fog feltűnni a híres komikus.

Chevy Chase az 1978-as Óvakodj a törpétől! című alkotással vált ismertté Goldie Hawn oldalán, majd olyan filmekben szerepelt, mint a Golfőrültek 1-2, az Európai vakáció, A három amigó, a Karácsonyi vakáció, az L. A. Story - Az őrült város, az Eszelős szívatás vagy Az utolsó akcióhős.   

Ezt is szeretjük