Lehangoló így látni a népszerű színészt! Már csak árnyéka egykori önmagának Chevy Chase
Nézd meg!
Chevy Chase aggasztóan elhízott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik szerették a hetvenes és nyolcvanas évek vígjátékait, mint az Óvakodj a törpétől, a Családi vakáció vagy A három amigó, azok tudják, ki az a Chevy Chase.

Ám feltehetően még ők sem ismernének rá első pillantásra a színészre, ha most szembejönne velük az utcán.

Nagyon eltorzult a teste

A 71 éves sztár, akit a napokban a Saturday Night Live show 40. évfordulójának jubileumi adásán kaptak le, ugyanis csak árnyéka önmagának: az természetes, hogy időközben megöregedett, de az arca és a teste valószerűtlenül fel van püffedve.

A RadarOnline igyekezett utánajárni, hogy mi lehet emögött, ezért megkérdeztek egy plasztikai sebészt, bizonyos dr. Ashakan Ghavamit, hogy mondja el a véleményét.

Az orvos szerint itt nem félresikerült plasztikáról, és nem is szokványos elhízásról van szó. Sokkal inkább felpüffedésről, amit tipikusan szteroidok szedése idézhet elő - a vízvisszatartás miatt - egyebek közt az arc és a nyak területén.

Hogy mi okból szedhet szteroidokat a sztár? Az orvos úgy véli, hogy autoimmun betegségek vagy bizonyos rákfajták esetén írnak fel szteroidos gyógyszereket.

Rengeteg rajongója van még mindig a filmjeinek

Mindenesetre a színész maga nem nyilatkozott arról, hogy bármilyen betegsége is lenne, így egyelőre nem tudni biztosan, mitől is nőtt meg ennyire drasztikusan a súlya. Lehetséges, hogy tényleg csak elhanyagolta magát és többet evett a kelleténél.

Chevy Chase egyébként a nyolcvanas években igazi szupersztárnak számított, akkoriban 7 millió dollárt is kapott egy-egy filmjéért. Az utóbbi években a Balfékek című sorozatban játszott, és jelenleg több filmet is forgat.

Ennyit változtak a nyolcvanas évek bombázói

Nézd meg, mi történt velük azóta, hogy évtizedekkel ezelőtt megismertük őket.

Ezt is szeretjük