Így néz ki ma Chevy Chase - A 75 éves színészre rá sem ismernél
A '90-es évek kedvelt komikus színésze ma is forgat.

chevy-chase-cover-2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chevy Chase-t leginkább a Családi vakáció sztárjaként ismeri a hazai közönség. A csetlő-botló Clark Griswold és családja számtalan vidám percet okozott a tévénézőknek.

A jól sikerült vígjátékot két évvel később követte az Európai vakáció, majd a sorozat karácsonyi és vegas-i része is. Az ezredfordulót követően azonban keveset hallhattunk róla, pedig a komikus színész a mai napig forgat.

Így néz ki ma Chevy Chase

Itthon is vetítették a 2006-os Pénz áll a házhozt vagy a 2010-es Vissza a jelenbe című vígjátékot. De láthattuk 2013-2014-ben a Balfékek című sorozatban, illetve a Vérmes négyesben is. Ami a magánéletét illeti, 1982 óta él harmadik feleségével, Jayni Luke-kal, akivel négy gyereket neveltek fel. Középső lánya, a 33 éves Caley Leigh Chase ugyancsak a színészi pályát választotta.

Chevy Chase pályája kezdetén és 2018-ban.
Chevy Chase pályája kezdetén és 2018-ban.

A többnyire békés családi élet mellett azonban a komikus élete nem volt éppen botrányoktól mentes. Már a ’70-es években is meggyűlt a baja a kokainnal és a fájdalomcsillapítókkal, 2016-ban pedig bejelentette, hogy alkoholizmusa miatt elvonóra megy. Legutóbb azzal került a hírekbe, hogy majdnem összeverekedett egy 22 éves férfival, akivel 2018 első felében koccanásos közúti balesete volt.

Chevy Chase napjainkban is dolgozik: 2016-ban került a mozikba A Christmas in Vermont, illetve a Bobby the Hedgedog című animációs film, melyhez hangját adta. Tavaly a Dog Years-ben mutatta meg, hogy a drámához is van érzéke, jelenleg pedig az Overnight Visit és a Federal Offense című filmeket forgatja.

A Vissza a jövőbe sztárjai napjainkban

A Vissza a jövőbe trilógiát nagyjából egy időben forgatták a Családi vakációval. A következő képeken megnézheted, mennyit változtak a '80-as évek kultfilmjének szereplői az elmúlt harminc évben!

Ezt is szeretjük