Visszatér az X-Factor női mentora! Titokban született megállapodás?
Simon Cowell állítólag visszahívta az X-Factorba Cheryl Cole-t a botrányuk ellenére is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár hatalmas botrányt övezve távozott 2011-ben az X Factor zsűrijéből Cheryl Cole, most mégis úgy tűnik, ismét helyet foglal az ítészek között.

A Girls Aloud énekesnőjét állítólag Simon Cowell teljes titokban kérte fel a szereplésre és a brit verseny bírája lehet.

A tájszólása miatt kirúgták

Miután Sharon Osbourne és Gary Barlow is bejelentette, hogy kiszáll a műsorból, a médiagurunak újabb mentorokat kellett keresnie. Az kézenfekvő volt, hogy a Take That énekese helyett maga Simon Cowell ül be a székbe, sőt, egyes hírek szerint Barlow nem önszántából távozott.

Azonban az kérdéses volt, a vörös hírességet ki váltja majd. Cheryl Cole 2008-ban csatlakozott a brit mentorokhoz, annyira sikeres is volt, hogy kétszer is az ő versenyzői nyertek - ő volt például Alexandra Burke mentora, aki a magyar válogatók unalomig énekelt Hallelujah című szám előadója.

A brit válogató után az amerikai zsűribe is meghívták, ám mindössze négy előválogató műsort forgatott le a stábbal, ugyanis nem a legelegánsabb módon kirúgta őt Simon Cowell.

Bár a kritikusok szerint is működött a kémia az énekesnő és Cowell között és úgy tűnt, barátok is lettek, az X Factor atyja pusztán megüzente a most 30 éves Cole-nak, hogy nem akarja többé látni, még csak annyi fáradtságot se vett, hogy személyesen rúgja ki.

Többször akart bocsánatot kérni

A hivatalos indok az volt, hogy Cheryl Cole olyan tájszólással beszél, amelyet az amerikai nézők egyáltalán nem értenek. Tény, hogy több énekes is visszakérdezett, mert nem tudták, mit kérdez tőlük a barna szépség, volt, aki azt hitte, az életkorát tudakolja, pedig Cole a szülővárosa felől érdeklődött.

Az angol X Factorba pedig már nem tudott visszatérni, mivel akkorra már aláírták a szerződéseket az új zsűritagokkal, így mondhatni, hogy két szék közül a pad alá esett. Cole-t azért is mélyen érintette a kirúgása, mivel a műsor sokat lendíthetett volna a tengerentúli karrierjén, ami egyelőre még elég döcögős az Egyesült Államokban.

Az incidens után hónapokig nem volt hajlandó beszélni se Simon Cowellel, aki többször is megpróbált elnézést kérni tőle. Mostanra már azonban elásták a csatabárdot és egy bennfentes elmondta, meg is állapodtak, hogy újra együtt fognak dönteni a brit X Factor versenyzőiről.

Ezt is szeretjük