Egy évig sem bírták! Váratlanul kiadta pasija útját a csinos műsorvezetőnő
Chelsea Handler és Andre Balazs párkapcsolata hivatalosan is véget ért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem egészen egyéves párkapcsolat után váratlanul szakított Chelsea Handler és Andre Balazs, adta hírül a US Weekly.

A hírt időközben a 36 éves amerikai műsorvezetőnő szóvivője is megerősítette hivatalosan, a szakítás pontos okaira azonban egyelőre nem derült fény.

Nem akart minden részletet elárulni

A népszerű tévésztár 2011 áprilisában Chelsea Lately című műsorában árulta el, hogy randizik valakivel, és az adás végén egy közös fotót is megosztott a nézőkkel.

A tőle megszokott humorral akkor csak annyit mondott, hogy a pasija a kép jobb oldalán látható, miközben ott valójában Andre Balazs kutyája üldögélt - a vicces beszóláson pedig mindenki nagyot derült.

- Randizgatok valakivel, de eddig olyan sok időt töltöttem a magánéletem kiteregetésével, hogy most úgy érzem, ebben a helyzetben tiszteletlenségnek tűnne, ha többet beszélnék erről - nyilatkozta.

Sokáig köntörfalazott

A nyilvánosság előtt először egy hónappal később jelentek meg együtt, amikor is az ingatlanbefektetőként dolgozó üzletember elkísérte szerelmét Lies That Chelsea Handler Told Me című könyvének ünnepélyes bemutatójára.

Ennek ellenére májusban az E! Newsnak, illetve a Piers Morgan Tonight című műsorban adott interjújában tovább köntörfalazott bimbózó románcát illetően, később kiderült, hogy Andre Balazs gyermekei miatt.

- Ez most nem miattam van, hiszen egyértelmű, hogy szeretnék Andréból viccet csinálni, de neki gyerekei vannak, szóval kedvesnek kell lennem - magyarázta ironikusan a műsorvezetőnő.

Chelsea Handler expasijai között megtalálhatjuk 50 Centet, Dave Salmonit és Ted Harbertet, míg Andre Balazs egyik régebbi barátnője nem más volt, mint Uma Thurman.

Ezt is szeretjük