60 fölött is vérforralóan buja Charlotte Rampling

A bevállalós sztár már nagymamakorú, de továbbra sem okoz gondot neki, hogy megváljon a ruháitól egy szerep kedvéért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlotte Rampling egyike azon különleges színésznőknek, akiket nem lehet semmilyen skatulyába beletuszkolni, és akiket soha nem lehet teljesen megismerni.

Több mint négy évtizedet felölelő pályafutása során a lehető legváltozatosabb szerepekben csillogtatta meg nem mindennapi tehetségét, és még ma, 63 esztendősen is tud meglepetéseket okozni.

Úrilányból rejtélyes vamp

Charlotte előkelő, gazdag családban született. Anyja, Anne Isabelle Gurteen festőművész, apja, Godfrey Rampling pedig aranyérmes olimpikon és katonatiszt volt.

A fiatal színésznő fiús bájával és misztikumot sugalló stílusával a hatvanas-hetvenes évek lázadó nőideálját testesítette meg.

Nem csoda, hogy egymás után találták meg a rendezők a vampszerepekkel.

Olyan filmekben játszott akkoriban, mint Az éjszakai portás vagy az Isten veled, drágám!


A hatodik ikszen túl is ragyogó formában levő színésznő két sikertelen házasságot – Bryan Southcombe színésszel és a világhíres zeneszerzővel, Jean-Michel Jarre-ral – tudhat maga mögött.

Ennek ellenére optimista, és saját női vonzerejébe vetett hitét sem veszítette el. Még ma is bátran vetkőzik a kamerák előtt – ahogy azt a Swimming Pool-ban, a képen látható Asszonyok paradicsomában, valamint a Szex telefonhívásra című filmben is láthattuk.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Olyan forró erotikus jelenetekkel kápráztatja el a férfiközönséget, hogy azt Hollywood fiatal csinibabái sem tudnák utánacsinálni.

Ezt is szeretjük