Charlotte hercegnő ebben is a királynőre ütött - Ki nem találod, mit kért karácsonyra
Vilmos és Katalin egy szem lánya odáig van a lovakért.

Charlotte-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlotte hercegnő és Erzsébet királynő hasonlóságáról gyakran jelennek meg cikkek a sajtóban, hiszen Vilmos és Katalin második gyerkőce sok fotóján olyan, mint a nagymamája kislány korában.

Nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is vannak egyezések, hiszen mind a ketten erős karakterek. Charlotte erről akkor tett tanúbizonyosságot, amikor kisöccse, Lajos keresztelőjén határozottan megmondta a fotósoknak, hogy ők bizony nem mehetnek be velük a templomba. Most egy újabb közös vonásra derült fény, miután egy, a családhoz közel álló forrás kikotyogta, mit kért a kis hercegnő karácsonyra.

Charlotte hercegnő úgy imádja a lovakat, mint a nagymamája

A bennfentes a The Daily Mailnek elmondta, hogy Charlotte imádja a lovakat, így nem volt kérdés, minek örülne a legjobban december 24-én.

- Megőrül a lovakért, karácsonyra is egy pónit kért, Vilmos szerint viszont ő még túl kicsi a lovagláshoz - magyarázta a lapnak, majd hozzátette, lehet, hogy Charlotte-nak még kell várnia egy évet, hogy a szülei megengedjék neki, hogy saját lova legyen.

A családban nemcsak Charlotte, hanem Erzsébet királynő is bolondul a lovakért. Kislány korában jött a nagy szenvedélye, négyévesen kapta élete legelső paripáját, akit Peggynek keresztelt el. Hatéves korára tanult meg lovagolni, ez vált élete egyik legkedvesebb hobbijává, még napjainkban, 93 esztendősen is lóhátra pattan.

A királynő számos lovat tart versenyeztetés céljából, édesapja, György király paripái is részt vettek futamokon, így ezt a hagyományt nem szakította meg. A '60-as években sok energiát ölt abba bele, hogy még jobb tenyészállománnyal rendelkezzen. Még külföldre, Franciaországba is ellátogatott csak azért, hogy lovakat vásároljon.

A tulajdonában lévő lovai több mint 1600 versenyt nyertek meg az elmúlt évtizedek alatt. 

Már áll a karácsonyi dekoráció Erzsébet otthonában

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűen dekorálták ki az ünnepek alkalmából a windsori kastélyt.

Ezt is szeretjük