Intim pillanatban örökítette meg a fotós a sztárpárt! Ilyen szerelmet ritkán látni
Charlize Theron és Sean Penn Hollywood legújabb álompárja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg sokan igazi jégkirálynőként gondoltak Charlize Theron színésznőre, aki mindig tökéletesnek és megközelíthetetlennek tűnt a díjátadókon is, és a filmjeiben is.

Az élet azonban rácáfolt az elképzelésekre - úgy tűnik, a szerelem egy 15 évvel idősebb férfikollégája iránt kihozta a sztárszépségből a szenvedélyes nőt, akit nem érdekel, ha rendezetlen a haja, nem foglalkozik a magas sarkúval. Csakis az a fontos a számára, hogy amikor csak teheti, kedvese, Sean Penn mellett lehessen. Amikor pedig el kell válniuk egymástól egy kis időre, akkor olyan hévvel öleli és csókolja, hogy az ember zavarba jön a fotó intimitásától.

Egyebek közt erről a hirtelen jött szerelemről is őszintén nyilatkozott a 38 éves színésznő legutóbb a Vogue magazinnak.

- Igazából csak úgy megtörtént. És mielőtt még felfogtam volna az egészet, máris azt éreztem, hogy az életem jobb tőle. Azok az emberek, akik közel állnak hozzám, látják, hogyan hatott mindez rám - vallotta kapcsolatáról.

Charlize Theron a vörös szőnyegen

A sztárpár szinte elválaszthatatlan, legutóbb a Hogyan rohanj a veszTEDbe című film Los Angeles-i premierjén jelentek meg kéz a kézben. Nézd meg a fotókat róluk és a többi sztárról!

Ezt is szeretjük