Charlize Theron belebetegedett a hízásba - 20 kilót szedett fel a színésznő

Képeken a sztárok, akik az egészségük kockáztatásával híztak meg egy szerepért.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Charlize Theront a világ egyik legszebb nőjeként tartják számon, mégis több alkalommal kellett kevésbé attraktív hölgyeket eljátszania a kamerák előtt, amiért hajlandó volt elcsúfítani magát, és tetemes súlyfelesleget is felszedni.

Ennyit hízott legújabb szerepéért

A színésznő a Variety magazinnak nyilatkozott arról, hogy súlyos árat kellett fizetnie azért, hogy rövid idő alatt így átváltoztassa a testét:

- Amikor A rém című filmet forgattuk, 15 évvel fiatalabb voltam - nem okozott túl nagy problémát sem a súlyvesztés, sem a hízás. De most a Tullyban... minden téren brutálisnak éreztem. A túl sok bevitt cukortól depressziós lettem, borzasztóan éreztem magam. Felhívtam a dokimat, hogy segítsen rajtam, mert úgy érzem, itt fogok meghalni, annyira rosszul voltam. Szerencsére sok segítséget kaptam, hogy megszabaduljak a 20 felszedett kilótól, és ismét jól érzem magam - árulta el a lapnak.

De nem ő az egyetlen, akinek rengeteget kellett felszednie egy szerep kedvéért - nézd meg, kik változtatták meg drasztikusan a külsejüket!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük