Charlie Sheen bunkó beszólásától padlót fogsz - Nyilvánosan kért elnézést miatta
A Twitteren üzent Rihannának a botrányhős.

nagykep?cikkid=168718&kep=charlie-sheen-rihanna-bocsanatkeres-fb
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlie Sheen sohasem az úriembereket meghazudtolóan visszafogott és illedelmes személyiségéről volt híres, most azonban nagyon kiakasztotta a rajongókat a Watch What Happens Live című műsorban tett kijelentésével, amikor azt nyilatkozta Rihannáról, hogy ő csak egy ribanc, akit elhagyott a józan esze.

A két sztár viszálya még 2014-ben kezdődött, amikor Charlie Sheen egy étteremben kiszúrta az énekesnőt és csatlakozni szeretett volna hozzá, RiRi azonban visszautasította, mert nem akarta, hogy a lesifotósok együtt kapják le őket és másnap címoldalra kerüljenek. Charlie Sheen ezen annyira felmérgesedett, hogy azóta többször is nyilvánosan leszólta az énekesnőt.

A történet azonban csodával határos pálfordulással ér véget, néhány órával ezelőtt Charlie Sheen ugyanis nyilvánosan bocsánatot kért Rihannától a viselkedése miatt: arra kérte, hogy igyanak meg együtt valamit, és ássák el a csatabárdot.

Filmes sztárpárok, akik utálták egymást

A hírességek hiába egy elit klub tagjai, nem mindig jönnek ki jól egymással, ami a forgatásokon különösen nagy problémát jelenthet. Nézd meg, kik okoztak alapos fejfájást a filmkészítőknek a vitáikkal!

Ezt is szeretjük