Emlékszel a Dallas Lucy-jére? Idén 60 éves Charlene Tilton

Charlene Tiltonon nemigen fog az idő. Győződj meg róla a saját szemeddel!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne a ’80-as, '90-es évek kedvenc amerikai sorozatára, a Dallas-ra? Akkoriban a dúsgazdag, olajmágnás Ewing család nélkül nem múlhatott el péntek este. A sorozat egyik legfiatalabb szereplője, a Jock Ewing unokáját, Lucy-t alakító Charlene Tilton idén ünnepli hatvanadik születésnapját.

Charlene Tilton ma

Az apró, szőke bajkeverő a sorozat kezdetén viszonyt folytatott Ray Krebbs-szel, akiről később kiderült, hogy a nagybátyja. A család szép fekete báránya kimaradt az iskolából, kábítószerrel, modellkarrierrel színezte a Ewingok hétköznapjait.

A figura annyira jól állt a színésznőnek, hogy hozzá hasonlóan emlékezetes szerepe nem is adódott pályája során. Charlene Tilton még a Dallas forgatásának idején próbálta elindítani zenei karrierjét: '84-ben adták ki első kislemezét C'est La Vie címmel, mely sláger lett számos európai országban. A '90-es években több paródiában - A báránysültek hallgatnak, Superhero Movie - is szerepelt. 2005-ben a brit Farm című valóságshow-ban bukkant fel, majd 2012-ben újra Lucy Ewing bőrébe bújt a TNT által újraindított Dallas sorozatban.

A Dallas forgatásának idején született lánya, Cherist édesapjától, Johnny Lee country-énekestől két év házasság után, '84-ben elvált. Később egy Domenick Allen nevű zenésszel élt együtt, majd évekig jegyben járt egy Cheddy Hart nevű férfival, aki 2009-ben hunyt el szívelégtelenségben. Lapozd át az alábbi képeket, és nézd meg, mennyit változott Charlene Tilton színésznő az elmúlt évtizedekben! 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük