Meztelenül mutatta meg bájait a sztármami Charisma Carpenter
A közkedvelt sorozatsztár gyermeke születése után egy évvel vetkőzött le a Playboynak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Charisma Carpenter dallamos neve valószínűleg csak azoknak mond valamit, akik annak idején figyelemmel követték a kilencvenes évek közkedvelt vámpíros sorozatát, a Buffy, a vámpírvadászt.

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

Akik viszont rendszeresen nézték a vérszívókat felsorakoztató szériát, azoknak nem kell bemutatni Cordelia Chase-t, Buffy sznob osztálytársát, akit Carpenter olyan remekül alakított, hogy a nézők imádták utálni érte.

Bár eredetileg a címszereplő karakterre pályázott, Cordie alakjában hatalmas sikert aratott - olyannyira, hogy a sorozat spin-offjában, az Angelben is főszerephez jutott.

Démoni szépség anyabőrbe bújva

A David Boreanaz főszereplésével - manapság a Dr. Csontban láthatjuk - 1999-ben indult szériában végül négy évad erejéig maradt. 2002 októberében ugyanis már várandósan ment hozzá Damian Hardy-hoz - azóta el is váltak -, néhány hónap múlva, egészen pontosan 2003 márciusában pedig megszületett a kis utód, Donovan.

Persze a terhesség nem érte váratlanul rajongóit, hiszen az akkor 33 éves színésznő hatalmas pocakját nem lehetett nem észrevenni az egymást követő epizódokban. Így Joss Whedon kreátor és csapata be is építette Carpenter várandósságát a történetbe.

Ám az már kiverte a biztosítékot, hogy alig egy évvel később, 2004 júniusában anyaszült meztelenül tárta fel minden porcikáját a nyuszis férfimagazin olvasóinak. Az igencsak merész fotózásra a sztár láthatólag ismét visszanyerte régi, lányos karcsúságát, nem csoda hát, ha ezt nem csak a férjének akarta mutogatni.

- A Playboy-felkérést különleges okból vállaltam el. Nem csak, mert anyagilag is megérte, hanem mert tükrözte azt az állapotot, amiben akkor voltam. Nem sokkal azelőtt született meg Donovan, és én 25 kilót híztam a terhesség alatt. Végre ismét a régi önmagam szerettem volna lenni. Azt akartam, hogy szexisnek és vonzónak találjanak. Ezért hát azt gondoltam: mi lenne, ha belevágnék? - mesélt indokairól a ma már 39 éves sztármami.

Carpenter egyébként az Angel után többnyire sorozatokban - Veronica Mars, Bűbájos boszorkák, CSI - bukkant fel.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mostanában pedig olyan futottak még kategóriás horrorfilmek szexi szereplőit alakítja, mint a Vivid vagy a House of Bones, de Stallone új mozijában, az Expendables-ben is láthatjuk majd 2010-ben.

Ezt is szeretjük