Még borzalmasabbra műtötték Jocelyn Wildensteint
A plasztikai beavatkozásai révén elhíresült hölgy mintha még a szokásosnál is szörnyebben nézne ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétség sem férhet hozzá, a plasztikaipar egyik szörnyszülöttjeként tartják számon Jocelyn Wildensteint.

Egykor Pamela Andersonra hasonlított


Aki egyes információk szerint mintegy kétmillió dollárt, azaz nagyjából 400 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy a lehető legborzalmasabbra műtsék.

Természetesen annak idején nem ezzel a céllal feküdt kés alá. A történet szerint csupán szeretett volna megfelelni milliárdos férjének, Alec Wildensteinnek, aki köztudottan nagy macskabolond volt.

A lelkes ara pedig valamiféle torz képzetektől vezérelve úgy vélte, ha cicásra műtteti arcvonásait, örökre megtarthatja a férfit.

Macska akart lenni, szörnyeteg lett

Ennek érdekében kereste fel újra és újra a plasztikai sebészeket - ám amikor férje meglátta torz arcú kedvesét, ijedtében majdnem lelőtte.

A dolognak kenyértörés lett a vége, majd Wildenstein 2008-ban elhalálozott prosztatarák következtében.

Exneje azonban csinos summát akasztott le róla a válás révén, így anyagi gondjai azóta sincsenek.

Talán ennek is köszönhető, hogy hamarosan felbukkant életében az új szerelem Lloyd Klein divattervező személyében, aki valamiféle bizarr okból kifolyólag vonzódik a cseppet sem mindennapi külsejű 69 éves hölgyhöz.

A gazdagság is megszépít

A macskanőnek is becézett Wildenstein egyébként, a képeket elnézve, azóta is járhatott kedvenc sebészénél, hiszen ráncai - dacára érett korának - nemigen vannak, ellenben arca még a szokásosnál is püffedtebbnek tűnik.

Mindenesetre láthatólag élvezi, hogy valaki rajong érte - azt pedig még jobban, hogy a lesifotósok közreműködésével bebizonyíthatja, így is kelendő.

Ezt is szeretjük