Fiatal pasikra bukik Kim Cattrall, a Szex és New York sztárja
A korabeli férfiakat unalmasnak és lassúnak találja a dögös hollywoodi sztár.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Cattrall, úgy tűnik, szereti a friss húst: a Kanadában felnőtt 51 éves színésznő ugyanis bevallotta, úgy érzi, egy fiatalabb pasiban találta végre meg azt, amit olyan régóta keresett. A szerencsés, mindössze 28 éves lovagot Alan Wyse-nak hívják, és immáron négy éve a kedvese.

Hogy mi a baj az érett férfiakkal? Nos, a fiatalos sztár véleménye szerint gyakran előfordult, hogy nem tudtak lépést tartani vele - talán ez is lehetett az oka, hogy mindhárom házassága váláshoz vezetett.

Szex a moziban

Cattrall a nálunk is nagy sikerrel játszott Szex és New York sorozatban és a moziváltozatban is a legszabadelvűbb szinglit, Samantha Jones-t alakítja, aki rengeteg erotikus kalandba bonyolódik a hat évad alatt, míg végül egy nálánál ifjabb színész-modell oldalán találja meg a boldogságot.

Bár a bombázó korábban azt nyilatkozta, nincs benne semmi közös a játszott karakterével, azért megállapítható, hogy pasiválasztás terén mégiscsak hasonló a gondolkodásuk.

Egyébként amikor Samantha kapcsán megkérdezték tőle, melyik volt a legextrémebb szeretkezése a sorozatban, nevetve így válaszolt:

- Az, amelyikben a függőágyban csináltuk. Majdnem kitörtem a hátam!

A színésznő azt is elárulta a június 5-én a magyar mozikba kerülő egészestés Szex és New York filmről, hogy már csak azért is érdemes beülni a hölgyeknek a nézőtérre, mert csodálatosabbnál csodálatosabb ruhakölteményeket láthatnak a szereplőkön.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Maga Carrie Bradshaw, Sarah Jessica Parker karaktere 81 féle ruhában jelenik meg a képkockákon, de örök barátnői sem maradnak szégyenben, már ami az öltözéküket illeti. Hogy a pasikkal mi lesz? Talán az is kiderül!

Ezt is szeretjük