Válik a népszerű álompár! Ezért ment tönkre a házasságuk
Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones házassága 13 év után véget ért. Kapcsolatukból két közös gyermek született.

A hollywoodi álompár között hiába volt erős a kötelék, meggyötörte őket az utóbbi időben átélt sok megrázkódtatás.

Válik az álompár

A legfrissebb hírek szerint rengeteget dolgoztak kapcsolatukért, sokáig nem adták fel, de öt hónapja mégis úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, Michael Douglas elköltözött a családi házból. Mindketten pozitívan álltak egymáshoz, de a nehézségeket mégsem sikerült leküzdeniük.

A kívülről fényűzőnek tűnő élet mögött rengeteg szenvedés és konfliktus rejlett. A sors nagyon sok megoldandó feladatot gördített a pár elé. A gondok Douglas betegségével kezdődtek, az egész családot megviselte a halálos kórral való küzdelem.

Férje harcába és az aggódásba a színésznő is belebetegedett, bipoláris depresszióval diagnosztizálták. Váratlan kirohanásait, hangulatingadozásait nagyon nehéz volt kezelni a környezetének.

Catherine Zeta-Jones magát hibáztatja

A barna szépség, amikor elismerte, hogy állapota nem normális, azonnal orvoshoz fordult, többször kezelték egy Los Angeles- i klinikán.

Elmondása szerint betegsége miatt valóban elviselhetetlen volt, miközben a vásznon tündökölt, otthon kikészítette férjét.

A 68 éves színész meggyőződése volt, hogy az a legegyszerűbb, ha a nyilvánosságnak mindenről őszintén beszámolnak, elkerülve ily módon a hazugságokra épülő pletykákat. Utólag többen gondolják úgy, hogy ez egy hibás döntés volt, hiszen nyitottságuk csak táplálta a szóbeszédet.

Ha végleg a válás mellett döntenek, a szakértők szerint hosszú procedúrának néznek elébe, a felhalmozott vagyon és a házassági szerződés miatt.

Ezt is szeretjük