Kínos fotó! Egyre ijesztőbben néz ki Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jonest láthattuk már dögösen és lepukkantan, de új fotója minden eddigin túltesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, az utóbbi időben a britek valamiért megorroltak Catherine Zeta-Jonesra. Ki tudja, talán nem képesek megbocsátani neki, hogy walesi származását túlságosan elnyomja, és egyre inkább amerikanizálódik férje, Michael Douglas mellett.

Mindenesetre manapság állandóan kritizálják valamiért a szigetországbéli lapok. Hol vékonysága miatt ostorozzák, holott igazából sosem volt még csak teltkarcsúnak sem nevezhető - bár néha tényleg kifejezetten véznának tűnik.

Nem lehet mindenkinek megfelelni

Hol pedig öltözékét cikizik - no, ebben azért van némi igazság, hiszen a színésznőt nemegyszer kapták már le öregasszonyos vagy éppen előnytelen szerelésben.

Legutóbb viszont az arcáról készült friss fotó verte ki a biztosítékot: a Filmszövetség Chaplinről elnevezett díjátadójának New York-i gálájára érkező sztárt lesifotósok kapták lencsevégre, az erről publikált képen pedig a szépség túlzás nélkül ijesztőnek nevezhető.

Arcán a vastag, ráadásul egyenlőtlenül felkent alapozó alatt is jól látszanak a tág pórusok, szeme vörösen csillog, és a sminkjén is lenne jócskán kifogásolnivaló. Melyik az igazi?

Ám még mielőtt bárki pálcát törne felette, és elkönyvelné, hogy bizony Catherine Zeta-Jones felett is eljárt az idő, ideje szemügyre venni a rendezvényen készült többi fotóját.

Azokon nyoma sincs a csúf bőrnek, a szeme fölött sem élénkpiros a festék, és úgy egyáltalán - maga az összbenyomás teljesen más, mint a fakóbb képnél. Így aztán felmerül a kérdés, hogy csupán a kedvezőtlen fényviszonyok miatt született-e a kínos fotó, vagy esetleg valaki szándékosan manipulálta a felvételt.

Mindenesetre a díjátadón nem igazán a 40 éves színésznő állt a középpontban, sokkal inkább férje. Idén ugyanis Michael Douglas lett a Chaplin-díj kitüntetettje, mellyel elismerték a 65 éves színész munkásságát.

Korábban olyan művészek részesültek az elismerésben, mint Alfred Hitchcock, Elizabeth Taylor, Martin Scorsese, Meryl Streep, illetve tavaly Tom Hanks.

Ezt is szeretjük