Catherine Zeta-Jones melltartó nélkül szexiskedett - Vérforraló képet posztolt magáról
Őrült szexi fotót posztolt magáról Catherine Zeta-Jones.

catherine-zeta-jones-szexi-foto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta-Jones igazi szexszimbólumnak számított a kilencvenes években: a Zorro álarca egzotikus szépségeként férfiak milliói rajongtak érte. Az sem véletlen, hogy a kor egyik legjóképűbb sármőrét, Michael Douglas-t is magába bolondította.

Ilyen szexi fotót posztolt

Habár a színésznő még ötvenévesen is káprázatosan fest, szívesen emlékszik vissza a múltra. Instagram-oldalán ismét egy fiatalkori fotót posztolt magáról, amin egy lenge kis selyemruhában pózol - melltartó nélkül, így a finom anyag nem sokat rejt el dögös testéből.

A világ legszebb női közé választott színésznő ezzel a képaláírással tette ki a felvételt: "Ha már megadatott, ne szégyelld felvállalni" - egy huncut, kacsintós emoji kíséretében. Nem is győzte bezsebelni a bókokat a felvállalt idomaiért, csak úgy özönlöttek a pozitív hozzászólások a kép alatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Don’t be afraid to own it 😏

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés,

"A világ legszebb nője! Ez a kép maga az erotika", "Cath, igazi istennő vagy! Így néz ki egy igazi nő, semmi mű, semmi megjátszás, mégis szexi és őrülten vonzó", "Mintha a fiatal Sophia Lorent látnám, ő is igazi szexszimbólum volt, mint te" - írták a lelkes kommentelők.

Korábban a színésznő ezt nyilatkozta a csillogó, hollywoodi életéről és a külsejéről a The Mirror magazinnak:

- Fenébe az álszerénységgel! Elegem van, hogy mindenkitől azt hallom, legyek alázatosabb. Mindenem, amiért van, megdolgoztam. Azért nézek ki így, mert rengeteg munkát feccöltem bele. Jó a külsőm, boldog vagyok, boldog a férjem, boldogok a gyerekeim, mindenem megvan, és ezért nem kérek bocsánatot - nyilatkozta a lapnak.

Így nézett ki Catherine Zeta-Jones a plasztikák előtt

Némi műtéti segítség is hozzátett az Oscar-díjas színésznő gyönyörű külsejéhez. Alig ismerni rá a fiatalkori fotóin, nézd meg, hogy nézett ki annak idején!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük