Gyönyörű tini Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 15 éves lánya - Fotókon Carys
Catherine Zeta-Jones lánya, Carys a színésznő kiköpött mása.

catherine-zeta-jones-michael-douglas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas házasságából két gyönyörű gyermek született. Fiuk, Dylan idén augusztusban lett 18 éves, lányuk, Carys áprilisban ünnepelte 15. születésnapját. Az ifjú szépség nemrégiben híres édesanyjával szerepelt együtt a Town & Country nevű magazin címlapján, ennek apropójából még egy interjút is készítettek velük.

Carys elmesélte, hogy az édesanyja egy igazi divatikonnak számít a szemében, mindig a 48 éves sztár szekrényét bújja kíváncsiságból, mégis milyen mesés kreációk vannak ott. Elárulta azt is, amikor még nagyon kicsi volt, abban a hitben élt, hogy híres apukája palacsintagyártó, csak később eszmélt rá, hogy valójában Michael Douglas Hollywood egyik legnépszerűbb színésze. Gyerekként nehezen viselte, hogy a lesifotósok folyton a nyomukban loholtak.

- Régen nagyon felbosszantottam magam, a metrón simán elénk ugrottak, majd leültek velünk szemben. Talán hatéves lehettem, nagyon össze voltam zavarodva miattuk. Úgy voltam vele, ha tényleg ez történik mindig az életemben majd, arra kell koncentrálnom, hogy ki is vagyok én, a lesifotósokat pedig el kell viselnem, nem tehetek ellenük semmit sem - vallotta be őszintén a tinédzser.

Carys a korához képest nagyon éretten gondolkodik a világról, erre pedig az édesanyja kifejezetten büszke. A lány egyelőre még nem döntötte el, mivel szeretne a jövőben foglalkozni, azon gondolkodik, hogy orvos lesz, de érdekli a zenélés és a színészet is. Bár van még bőven ideje eldönteni, mit is szeretne kezdeni az életével.

Nézd meg a képeket, mennyire gyönyörű tinédzserré cseperedett Catherine Zeta-Jones lánya! Szerinted is nagyon hasonlítanak egymásra?

Ezt is szeretjük