Catherine Zeta-Jones színátmenetes estélyibe bújt a BAFTA-gálán: az 53 éves színésznő kirobbanó formában van

Catherine Zeta-Jones is részt vett a 2023-as BAFTA-gálán.

czj-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Brit Film- és Televíziós Akadémia idén is kiosztotta a legjobb filmeknek, sorozatoknak, illetve színészeknek és színésznőknek járó díjakat. A február 19-ei BAFTA-gálán számos híresség részt vett.

Az 53 éves Catherine Zeta-Jones is ott volt az eseményen, hogy egy díjat adjon át. A színésznő egy színátmenetes, kövekkel díszített estélyiben keltett feltűnést.

Catherine Zeta-Jones a 2023-as BAFTA-gálán

A színésznő egy Tony Ward ruhában érkezett a gálára, a kreációt egy sárga színű tüllanyagból készítették, illetve a drámaibb hatás kedvéért apró lila, arany és ezüst strasszköveket ragasztottak rá.

GettyImages-1467802040
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Rajongói imádták a ruháját, rengeteg pozitív üzenetet kapott Instagram-oldalán.

"Kisgyerekként mindig is azt gondoltam, hogy Catherine Zeta-Jones a legszebb nő, akit a tévében láttam... felnőttként is ugyanígy gondolom!"

"Micsoda elbűvölő látvány voltál az ibolya-sárga ruhádban, Catherine: az idei BAFTA-ra valóban a legjobbat tartogatták a végére, óriási öröm volt látni, miközben díjat jelentettél be."

"Annyira örültem, hogy végre valaki színes ruhát viselt!"

A gála végén ő jelentette be a legjobb filmnek járó díjat, végül a Nyugaton a helyzet változatlan című alkotás kapta meg az elismerést. A Netflixen bemutatott alkotás hét aranyszobrot zsebelt be az est folyamán.

Katalin hercegné a 2023-as BAFTA-gálán

Katalin hercegné gyönyörű estélyiben lépett a vörös szőnyegre.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük