Elképesztő fotó a 18 éves Catherine Zeta-Jonesról - Kizárt, hogy felismered
Meg nem mondanánk, hogy Catherine Zeta-Jones szerepel ezen a képen.

catherine-zeta-jones-18-evesen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy már a kilencvenes években is szerepelt filmvásznon, az áttörő sikert a Chicago című musicalben kapott főszerep hozta meg Catherine Zeta-Jonesnak.

Így nézett ki fiatalon

Azóta olyan filmekben is feltűnt, mint a Zorro legendája, Ízlések és pofonok vagy az Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét. A bulvársajtóban ezzel szemben leginkább Michael Douglas feleségeként híresült el - főként a köztük lévő nagy korkülönbség miatt. Mára nemcsak színésznőként, hanem lakberendezőként is ismert: az ő nevéhez kötődik a Style By Zeta cég, ami különböző lakásdizájn kiegészítőket árul.

Emellett persze az anyaság az, ami a legtöbb idejét elveszi, van ugyanis egy 16 éves lánya, Carys és egy 18 esztendős, egyetemista fia, Dylan, aki már kirepült a fészekből, de még mindig gyakran hazalátogat - híres szülei legnagyobb örömére.

Catherine Zeta-Jones gyönyörű vonásait elnézve nem meglepő, hogy korábban a világ legszebb női közé választották, hiszen most, 50 éves korában is fantasztikusan néz ki, ráadásul karcsú alakját a fiatalok is megirigyelhetnék.

Jellegzetes vonásait bárhol felismernénk, azonban fiatalkori fotóját elnézve még mi is meglepődtünk, annyira nem hasonlít a mai önmagára.

catherine-zeta-jones-18-evesen-nagy
Fotó: Mirrorpix / Getty Images Hungary

Ez a fotó 1987 áprilisában készült róla, a londoni a The Theatre Royal Drury Lane színházban, ahol a 42nd Street című musicalben játszotta el Peggy Sawyer karakterét. A fellépéskor 18 éves volt.

A késői kamaszkor minden bizonnyal sokat változtatott az arcán akkoriban, és habár ezt folyamatosan tagadja, a szakértők szerint egy kis sebészi beavatkozás is közrejátszik az Oscar-díjas sztár mostani, tökéletes külsejében. Ránctalan arca is erről árulkodik, így ha kés alá nem is feküdt, az nagyon valószínű, hogy nála is befigyelt egy kis botoxkezelés.

Ez volt Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas első közös fotója

A sztárpár neve már egybefonódott az évtizedek során, de kevesen tudják, mikor szerettek egymásba. Nézd meg az első közös fotójukat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük