Most már hivatalos: 10 év házasság után elválik a sztárpár
Casey Affleck felesége végül csak beadta a válópert.

casey-affleck-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Casey Affleck felesége, Summer Phoenix a közelmúltban benyújtotta a bíróságnak a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, adta hírül az E! magazin. A 38 éves színésznő a gyerektartás mellett igényt tart mindkét fiuk, a 13 éves Indiana és a kilencéves Atticus felügyeleti jogára is, tudta meg a bulvárlap.

Casey Affleck 1995-ben ismerkedett meg Summer Phoenixszel, amikor a Majd megdöglik érte című filmet forgatták. 1999-ben kezdtek randizni, 2004 januárjában jegyezték el egymást, az esküvőjükre pedig 2006. június 3-án került sor. Két közös gyermekük közül Indiana 2004-ben, Atticus pedig 2008-ban látta meg a napvilágot.

A régi város című filmdrámában nyújtott alakításért idén Oscar-díjjal jutalmazott Casey Affleck titokban már 2015 elején szakított feleségével, de különköltözésüket csak 2016 márciusában jelentették be hivatalosan. A jelek szerint azóta sem sikerült elrendezniük nézeteltéréseiket, mivel Summer Phoenix másfél év után úgy döntött, hivatalosan is lezárja kapcsolatukat.

- Summer a legjobb. Nagyon jó barátok vagyunk, és szeretem őt - mondta Casey Affleck a feleségéről még 2017 januárjában Marc Maron rádiósnak, de házasságát ennek ellenére nem sikerült megmentenie.

Brad Pitt belefogyott a válásba

Brad Pittet annyira megviselte az Angelina Jolie-tól való válás, hogy alig ismertünk rá friss fényképein.

Ezt is szeretjük