Fotók: ez a csinos szőke lány Carrie Fisher egyetlen gyermeke! Leia hercegnőt fogja játszani
Anya és lánya együtt játszik a Star Wars legújabb részében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokaknak Carrie Fisher még mindig Leia hercegnőként él az emlékezetében, pedig a színésznő már 58 éves, és egy bájos lány édesanyja.

A 22 éves Billie Catherine Lourd édesapja Bryan Lourd ügynök, akivel Carrie Fisher 1991 és 1994 között élt együtt.

Természetesen, ahogy az a színészutódoknál lenni szokott, Billie is próbálja megvetni a lábát a szakmában. A csinos lány a 2015-ös évben debütál majd, mind a televízióban, mind pedig a mozivásznon.

A tévéképernyőn a Scream Queens című horrorvígjáték-sorozatban lesz majd látható, amely ősszel kerül bemutatásra az Egyesült Államokban.

A széria egyelőre az előmunkálatoknál tart, első körben 15 epizódot terveznek leforgatni belőle, és olyan fiatal tehetségek bukkannak fel benne, mint Emma Roberts - Julia Roberts unokahúga -, Lea Michele, Nick Jonas, Abigail Breslin és Ariana Grande.

Mellettük a horror műfaj koronázatlan sikolykirálynője, Jamie Lee Curtis is játszik benne, aki az 1978-as Halloween-filmmel, majd a folytatásokkal érdemelte ki ezt a címet.

Ezen felül pedig Billie Lourdot a Star Wars: Az ébredő erő című mozifilmben is megismerheti a közönség: stílusosan ő alakítja a fiatal Leia hercegnőt a visszaemlékezős jeleneteknél.

Carrie Fisher édesanyja Debbie Reynolds színésznő, mellettük Billie Lourd

J. J. Abrams rendező azért választotta őt a szerepre, mivel úgy véli, a sztárcsemete nagyon hasonlít az édesanyjára. A rajongók által már nagyon várt scifi előreláthatóan idén decemberben kerül a mozikba.

A Star Wars sztárjai régen és most

Nézd meg, mennyire megváltozott Han Solo, Luke Skywalker és Leia hercegnő!

Ezt is szeretjük