Már a tükörbe sem szívesen néz az egykor szexi Leia hercegnő
A Csillagok háborúja révén szexszimbólumnak kikiáltott Carrie Fisher nagyon elhízott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony, elmúltak már azok az idők, amikor a nők Carrie Fisher híres csigafrizuráját próbálták utánozni - a pasik pedig arról álmodoztak, bárcsak ki tudnák valahogyan varázsolni híres aranyszínű bikinijéből Leia hercegnőt.


A Csillagok háborúja egykor szexi és karcsú sztárja - húszévesen került a stábba - mostanra 52 éves nővé érett. Ami nem lenne probléma, hiszen rengeteg sztár tudta megőrizni szépségét még az ötödik iksz betöltése után is.

Ám Fisher az utóbbi időben igencsak hízásnak indult, és ezen még a csupa fekete öltözék sem segít, amint azt a mellékelt képek is bizonyítják.

Önmagát adja

Hogy a színésznő egyáltalán nem érzi jól magát a bőrében, annak egyértelmű jele az a bizonyos kézmozdulat, amivel megörvendeztette a paparazzikat, amikor azok őrülten fotózni kezdték a Sorority Row premierjén megjelent hírességeket. Fisher ugyanis nemsokára ismét látható lesz a mozivásznon, bár a tinihorrorban értelemszerűen csak kisebb szerep jutott neki.

Nem úgy a Broadway-n! Ott a napokban mutatták be egyszemélyes darabját Wishful Drinking címmel, melyben hollywoodi éveiről mesél - milyen volt az élete gyerekszínészként, ünnepelt sztárként és drogfüggőként.

Nem bírja elviselni a kövérségét

Bár sok mindennel kibékült már, mint elárulta, a súlyával nem igazán tud. Állítólag barátait is úgy hívja meg az előadásra, hogy arra kéri őket, ne nézzék a testét, csak az előadásra figyeljenek.

Mindemellett azonban igyekszik más, lényegesebb dolgokra koncentrálni. Úgy véli, a karcsúságért folytatott küzdelem a felső tízezer problémája, és aki nem tud eleget tenni elvárásuknak, az folyamatos támadásnak van kitéve.Mindenesetre elmondta azt is, képtelen visszanézni magát színházi szereplései után - így előbb-utóbb mégiscsak kénytelen lesz diétázni.
Ezt is szeretjük