A Mátrix Trinityje 3 gyerek után nőiesebb, mint valaha
Carrie-Anne Moss a Mátrix kőkemény Trinityjeként vált világszerte ismertté, de azóta három gyerkőc édesanyja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy színész életében akad olyan szerep, amivel világszerte ismert lesz, akkor máris új oldalt nyitnak neki a filmtörténelem vaskos könyvében.

Így történt ez Carrie-Anne Moss esetében is, aki játszhatott bármit a Mátrix előtt és után is, a mozilátogatóknak valószínűleg mindörökre Trinity marad. Ezért aztán azok, akik a csontosan vékony, fekete latexruhás, komor arcú hősnőként emlékeznek rá, alaposan meglepődhetnek, ha megtudják, a kanadai színésznő a valóságban egyáltalán nem emlékeztet tíz évvel ezelőtti filmes önmagára.

Bájos és minden manír nélküli

Moss ugyanis azóta természetesen nőies szépséggé érett, akit nem zavar egy-két pluszkiló sem, hiszen tökéletesen tisztában van azzal, hogy az anyasággal ez együtt jár.

A sztár pedig háromszorosan is anya, 2003-ban és 2005-ben két fia, majd tavaly egy kislánya született – gyermekei nevét azonban nem hajlandó elárulni, hogy minél jobban védje magánéletüket. Akárhogy is, a legfrissebb fotókat elnézve egyértelműen megállapítható, csuda bájos gyerkőcöket nevel.

Az 1967-es Carrie-Anne Moss a nyolcvanas évek vége óta van a színészszakmában: egyebek közt a Modellügynökség című tiszavirág-életű sorozatban kapott szerepet, mielőtt 1999-ben mindenki megismerte a nevét a Wachowski fivérek mára már kultikussá vált sci-fijében.

Nem érdekli a hollywoodi felhajtás

Bár a Mátrix és folytatásai rögtön az ünnepelt sztárok közé emelték a színésznőt, egyáltalán nem szállt el a sikertől. Ha csak teheti, kerüli a feltűnést, és továbbra is csak olyan filmeket vállalt el, amik kihívást jelentettek. Rajongói láthatták például a Csokoládé és a Mementó című alkotásokban, nemsokára pedig az Unthinkable című pszichothrillerben játszik Samuel L. Jackson oldalán.

Az 1999-es év egyébként nemcsak szakmailag volt sikeres számára, de a magánéletében is.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ugyan a Mátrix forgatása alatt kis ideig a kamerák mögött is összegabalyodott Keanu Reevesszel, végül mégis Steven Roy színészhez ment hozzá az ezredforduló előtt egy évvel. Kapcsolatuk azóta is harmonikus, ezért nem csoda, ha Moss 42 éves létére sugárzóbb, mint valaha.
Ezt is szeretjük