50 öltéssel varrták össze az énekesnő arcát a balesete után - Először mutatta meg magát Carrie Underwood
Az Instagram-oldalán posztolt egy friss fotót.

carrie-underwood-arca-baleset-utan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Carrie Underwood novemberben súlyosan megsérült, amikor leesett a lépcsőn. Akkoriban - hogy megnyugtassa a rajongókat - azt nyilatkozta, hogy csupán a csuklója sérült, azonban hamar kiderült, hogy komoly a baj, amikor elkezdte sorra lemondani a koncertjeit.

Így néz ki a balesete után

A világ egyik legnépszerűbb country-énekesnője ezidáig fotót sem posztolt magáról, annyira zavarta a megváltozott arca. Januárban ezt nyilatkozta a balesetről:

- Szeretnék megosztani veletek egy apróságot. Okkal nem álltam egy ideje kamera elé, és, ha végül megteszem, tudnotok kell, hogy kissé másként fog majd festeni az arcom. Őrület, hogy egy véletlen baleset hogy meg tudja változtatni az ember életét.

Megkíméllek titeket a felkavaró részletektől, de a balesetem éjszakáján az orvosom azt mondta a férjemnek, hogy negyven-ötven öltéssel kellett újra helyreraknia az arcomat - írta még év elején az Instagram-oldalán.

Carrie Underwood (@carrieunderwood) által megosztott bejegyzés,

Tegnap végre megmutatta az arcát hosszú hónapok után: egy fekete-fehér fotót posztolt magáról a közösségi oldalra. A rajongók nem győzték dicsérni a képet - és próbálták vigasztalni az énekesnőt, hogy egyáltalán nem olyan rossz a helyzet: "Az orrod és a szád valóban más lett egy picit, de különben épp olyan szép vagy, mint régen!", "Gyönyörű vagy, bárhogy is nézzen ki az arcod. Szerencsére a hegek sem látszódnak már, ne aggódj miattuk", "Így is nagyon szép vagy, Carrie, mosolyogj végre, és örülj, hogy nem rosszabb történt" - írták a követői.

Ezt is szeretjük