Katalin hercegné édesanyja 63 évesen is gyönyörű - Lánya tőle örökölte a szépségét
Carole Middleton évtizedeket is letagadhatna a korából.

carole-middleton-good-housekeeping-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és húga, Pippa igazán remek géneket örököltek, ugyanis édesanyjuk, Carole Middleton 63 évesen is úgy néz ki, mintha a negyvenes évei végén járna. Carole fotóit elnézve láthatjuk, hogy a hercegné hogy néz majd ki húsz év múlva, ugyanis egy az egyben olyan, mint híres lánya.

Katalin hercegné anyja gyönyörű nő

A Middleton mama ugyan 15 éve nem adott interjút, úgy döntött, hogy a Good Housekeeping magazin kedvéért ezúttal kivételt tesz - bár továbbra sem érti, miért foglalkoznak a magazinok vele is úgy, mintha sztár lenne.

- Nem értem ezt a felhajtást. Én nem vagyok híresség, nem is akarok az lenni. Nincs szükségem PR-osra, én sohasem kértem, hogy cikkezzenek rólam. Én csak egy egyszerű vállalkozó vagyok - mondta a magazinban.

Persze a dolog nem ilyen egyszerű, ha valakinek a lánya a világ egyik leghíresebb nője lesz, hiszen ő szó szerint a szőke herceghez ment hozzá, a brit trón jövőbeli várományosához - sőt, Vilmos herceg után az ő legidősebb gyermeke, György herceg uralkodik majd. 

A kisfiú egyetlen nagymamája pedig - mivel Diana hercegnő fiatalon elhunyt - nem más, mint Carole Middleton, így hozzá kell szoknia, hogy őt is érinti a szeretteit övező dicsfény.

Összeállításunkban megnézheted a fotóit - ugye, milyen gyönyörű nő Katalin anyukája? Szerintünk 15 évet legalább letagadhatna, olyan csodálatos az alakja!

Ezt is szeretjük