85 évesen elhunyt A Keresztapa sztárja - Egy hónapja már kórházban feküdt
Carmine Caridi A Keresztapa-filmek két részében is feltűnt.

keresztapa-carmine-caridi-meghalt-cover

Szomorú hírt közölt Carmine Caridi családja: A Keresztapa sztárja 85 éves korában, rövid betegség után elhunyt.

Tüdőgyulladás okozta a halálát

A színészt már egy hónapja kórházban kezelték, ahová egy kisebb esése után került be, de, mivel időközben tüdőgyulladást kapott, nem is engedték haza az intézményből. A betegségéből nem tudták kigyógyítani az orvosok: legyengült szervezete sajnos feladta a harcot.

A hírt a sztár legjobb barátja, a színész Chazz Palmintieri is megerősítette a TMZ-nek:

- Amíg az orvosok az esése után keletkezett sérüléseket látták el, szegény Carmine tüdőgyulladást kapott. Múlt csütörtökön diagnosztizálták a betegségét, és, habár pénteken már hazaengedték volna, egyre rosszabbul lett. Szombaton már sejthető volt, hogy nem jön ki a kórházból - nyilatkozta a pletykalapnak.

Carmine Caridi összesen 104 filmben tűnt fel hosszú karrierje során. Még idén is szerepelt a Félig üres című sorozatban. Legismertebb szerepe azonban A Keresztapában maradt, ahol ő formálta meg Carmine Rosatót és Albert Volpét is. Érdekesség, hogy ő volt az első ember, akit kitiltott az Akadémia, amiért a barátai között terjesztette a még mozikba sem került Oscar-jelölt filmeket, amiket a bizottság tagjaként megtekintésre küldtek neki.

Sztárok, akiktől tavaly búcsúznunk kellett

Tavaly is rengeteg sztártól kellett végső búcsút vennünk - nézd meg, kik hunytak el 2018-ban.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük