Nagyszülő lett Sarkozy és Carla Bruni
54 és 42 évesek a nagyik
Bruni és Sarkozy a napokban nagyszülők lettek a férfi előző házasságából származó fia révén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicolas Sarkozy családjában azonban nem éppen a szokványos módon történnek a dolgok. Bár Carla Brunival még csak néhány éve házasodtak össze, első feleségétől származó fiai egyike máris nagyszülővé avanzsálta az 54 éves francia miniszterelnököt, valamint annak 42 éves feleségét.

Sarkozynek Marie-Dominique Culiolitól annak idején két fia is született: a 25 éves Pierre rapproducerként dolgozik, de neki még nincs családja. Nem úgy a 23 éves Jean Sarkozy, aki fiatal kora ellenére máris apuka!

Gyerekkori szerelem

A sármos szőke fiatalember még 2008 szeptemberében vette el gyermekkori szerelmét, Jessica Sebaoun-Dartyt, aki a híres Darty műszakiáruház-lánc örökösnője. És a jelek szerint a babaprojektbe is rögtön belevágtak, aminek gyümölcsét, a kis Solelt január 13-án ölelhették először magukhoz.

Bár a friss nagyszülők bevallásuk szerint rendkívül örülnek a kis jövevénynek, azért bizonyára furcsa elfogadniuk a kissé öregecske hangulatú megnevezést. Ugyanis mind Bruni, mind Sarkozy sokat tesznek azért, hogy fiatalosnak tűnjenek a közvélemény szemében.

Fiatalos nagyi

A modellből lett first lady a lánykori nevét használja popénekesi karrierjéhez, tizenkét évvel idősebb párja pedig szintén igyekszik bebizonyítani, hogy még mindig legény a gáton. Amióta elvette szépséges szerelmét, rendszeresen sporttal kínozza a testét – a megerőltetés volt az oka, hogy 2009 nyarán összeesett, miután egy forró nyári napon kocogni indult.

Mindenesetre hozzá kell szokniuk a nagyszülőség gondolatához, mert lehet, hogy egy-két éven belül testvére is érkezik majd a kisfiúnak. Sarkozyéknél egyébként még két fiúgyermek van: a ma már tizenkét éves Louis a miniszterelnök második nejétől, Cecilia Attiastól született.

A legkisebb fiúcska pedig Bruni gyerkőce – a nyolcéves Aurelien Raphael Enthoven párizsi filozófussal folytatott rövidke viszonyában fogant.

Ezt is szeretjük