Meztelenül hempereg az ágyban a buja Carla Bruni
Nem mindennapi pózban láthatja az elnökfeleséget az a szerencsés, aki kellően vastag pénztárcával rendelkezik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Június negyedikét sokan sokféle okkal várják. A Terminátor-rajongók például a legújabb mozifilmre kíváncsiak - a Carla Bruni idomaiért lelkesedők pedig ugyanezen a napon licitálhatnak a szépséges francia First Lady meztelen képére.

Bő egy hét múlva kerül ugyanis kalapács alá a berlini Villa Grisebach aukciósházban az az 1994-es, Pamela Hanson által készített művészi akt.

Mely az akkor 26 éves – és éppen Mick Jagger szeretőjeként tündöklő – Brunit ábrázolja.

Sarko büszke nejére

A pikáns felvételből mindössze tíz számozott példány létezik, ebből az áruba bocsátott darabot, mely puritán módon a Carla Bruni az ágyban címet viseli, 3000 dolláros, azaz több, mint 600 ezer forintos kikiáltási áron indítják.

De a remények szerint ennél jóval nagyobb összeget is megadnak majd a gyűjtők az elnökfeleséggé avanzsált modell gigantikus méretű - 4,8 méter x 7,3 méter - táblaképéért.

Hogy az elnök, Nicolas Sarkozy mit szólt mindehhez? Nos, az államférfi áldását adta a dologra, véleménye szerint felesleges lenne tagadni felesége modell-múltját, ezenkívül pedig ő úgy tudja, csakis ízléses fotók készültek hitveséről.

- Az igaz, hogy némelyiken meztelenül látható, de hát végső soron Carla egy gyönyörű nő, modell múlttal, és csakis művészi értékkel bíró képekhez vetkőzött le.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy árverésen bocsátják áruba a 41 éves Bruni meztelen testét, pillanatkép formájában.

2008 áprilisában rekordáron, 91 ezer dollárért -  mintegy 17 millió forint - kelt el egy 1993-as fotója, melyen szemből látható – természetesen ruha nélkül.

Ezt is szeretjük