Iszonyúan megcsúfult az egykor gyönyörű Carla Bruni
Nicolas Sarkozy felesége, Carla Bruni ijesztő átalakuláson esett át, sokan azt gyanítják, hogy kés alá feküdt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajon mi történhetett Carla Brunival az elmúlt időszakban, merülhet fel bárkiben jogosan a kérdés, látva a róla készült új fényképet. A 42 éves francia first lady arcának vonásai ugyanis megdöbbentően elcsúfultak - alig lehet ráismerni az egykori bombázóra, aki a kilencvenes években férfiak millióit bűvölte el különleges vonzerejével.

Nem véletlen, hogy az Awfulplasticsurgery.com véleménye szerint Nicolas Sarkozy francia elnök felesége titokban szépészeti beavatkozásokon eshetett át. Ám ahogyan az esetek többségében lenni szokott, ezt hivatalosan egyelőre senki sem erősítette meg.

Elképzelhető, hogy kés alá feküdt

Bármi legyen is az igazság, az azért benne lehet a pakliban, hogy Brunin ráncfelvarrást, illetve botoxkezelést hajtottak végre a sebészek, az egykori modell ugyanis megdöbbentően megváltozott. Ez leginkább a szeme körüli területen észlelhető, az összhatás pedig tényleg ijesztő.

Pedig a Carla Gilberta Bruni Tedeschi néven született hölgy a nyolcvanas évek közepén olyan divattervezők és divatházak ruháit népszerűsítette, mint Christian Dior, Givenchy, Karl Lagerfeld, Chanel vagy Versace. Sikeréről mindent elárul, hogy a kilencvenes évekre a világ 20 legjobban fizetett modellje közé került évi 7,5 millió dolláros bevételével.

A mai napig énekel

1997-ben azért hagyta ott a modellkedést, hogy zenei karrierjére koncentrálhasson, amivel azok után sem szakított, hogy 2008. február 2-án házasságot kötött Sarkozyvel. 2009 nyarán például énekelt Nelson Mandela 91. születésnapi ünnepségén, jelenleg pedig negyedik lemezén dolgozik Lenny Kravitz közreműködésével.

Mielőtt az oltár elé állt a francia elnökkel, olyan szupersztárokkal és ismert férfiakkal hozták hírbe, mint Mick Jagger, Eric Clapton, Louis Bertignac gitáros, Vincent Pérez színész, illetve Laurent Fabius egykori francia miniszterelnök.

Carla Bruni egy régebbi interjújában azt nyilatkozta, hogy könnyen beleun a monogámiába, mert habár a szerelem sokáig tart, az égető vágy mindössze két-három hétig.
Ezt is szeretjük