Bevállalta! Címlapon pózolt a bikinis Mariah Carey
Úgy tűnik, a fátyolos hangú énekesnőnek mostanában minden remekül sikerül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akadtak, akik már temették Mariah Carey karrierjét, mert egy időben botrányos viselkedése még dalainak sikerét is felülmúlta.


A 38 éves sztár azonban bebizonyította, több ő holmi hisztis libánál – először is, kitartó munkával és kemény testedzéssel elérte, hogy ismét karcsú formájában vadítson.

E teljesítménye olyan büszkeséggel töltötte el, hogy el is határozta, edzéstervét videó formájában megosztja a hasonló cipőben járókkal.

Élet a címlapokon

Ám nem lenne hiú nő, ha nem akarná bombázó alakját címlapokon is megvillantani, így aztán kapva kapott a Vibe magazin ajánlatán, ahol a júniusi számot fogják díszíteni az énekesnő szexi fotói.

És nem ez az egyetlen címlap, melyet Mariah Carey birtokol! Kiderült ugyanis, hogy alig hat héttel a megismerkedésük után, április 30-án egy titkos, ám felettébb romantikus, naplementével fűszerezett ceremónia keretén belül hozzáment szerelméhez, annak bahamai birtokán; az ott készült képek most egy másik magazinnak hoznak remek eladási példányszámokat.

A szerencsés ifjú nem más, mint Nick Cannon rapper, akivel Carey ironikus módon a Bye Bye című számához készült videoklipje forgatási munkálatai közben találkozott, és rögtön érezték, hogy különös módon vonzódnak egymáshoz.

- Úgy érzem, lelki társak vagyunk. Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen nagy szerelem van nekem megírva a csillagokban – áradozott az énekesnő párjáról.

A 27 éves újdonsült férj sem kevésbé lelkes, állítása szerint „Mariah-nak gyönyörű a teste, és tízszer gyönyörűbb a lelke”. Hát mi ez, ha nem szerelem!

Ezt is szeretjük