A Szulejmán sztárjáért aggódnak: a törökországi földrengések után Cansu Dere eltűnése és halálhíre is elterjedt

Cansu Deréről a törökországi földrengések után kezdtek terjedni a pletykák.

cansu-dere
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Törökország és Szíria határát még hétfő hajnalban rázta meg a Richter-skála szerinti 7,8-as erősségű földrengés, majd azt pár órával később egy 7,6-os erősségű földmozgás követte. A halálos áldozatok száma már több mint 21 ezer fő, emellett közel 80 ezren sérültek meg.

Cansu Dere török színésznőről a TikTokon kezdett terjedni kétféle hír is, az egyik már a haláláról számolt be, a másik viszont az eltűnéséről. Több külföldi hírforrás is már tényként közölte, hogy nem adott magáról életjelet a sztár, ám a spanyol El Independiente szerint mindkét állítás hamis.

Cansu Deréről szomorú hírek terjedtek el a törökországi földrengések után

Cansu Dere a magyaroknak az Ezel - Bosszú mindhalálig és a Szulejmán című sorozatokból lehet ismerős. A 42 éves színésznőért világszerte milliók rajonganak, nem csoda, hogy a TikTokon elterjedt hírek után egyből megrohamozták az Instagram-oldalát, ahova utoljára idén január 5-én posztolt.

"Kérlek, mondd, hogy jól vagy, légy szíves!" "Remélem, hazugság, ami a TikTokon terjed rólad!" - és ezekhez hasonló, aggódó üzenetek olvashatóak az utolsó posztja alatt.

A spanyol lap kiemelte, ha tényleg elhunyt vagy eltűnt volna a színésznő, akkor annak tényét a török sajtóban már közölték volna, vagy a családja eljuttatott volna egy közleményt erről valamelyik hírügynökséghez, azonban ez nem történt meg. Amikor tragédia történik egy híres emberrel, általában a kollégák is megemlékeznek róla a közösségi oldalaikon, Cansu Dere esetében ez szintén nem valósult meg.

Másik, ami arra adhat okot, hogy valójában minden rendben van a sztárral, az Birsen Altuntas, török újságíró bejegyzése. A nő az Instagram-oldalára posztolta, hogy a Disney + óriási pénzösszeggel, körülbelül 19 millió török lírával támogatja a földrengés sújtotta területek lakosait.

Olyan híres nevek is támogatják ezt a kezdeményezést, mint például Halit Ergenç, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Can Yaman, Demet Özdemir vagy Cansu Dere.

Remélhetőleg hamarosan a közösségi oldalán is újból életjelet ad magáról a színésznő.

Meryem Uzerli legszebb ruhái

Meryem Uzerli 2022-ben is számos szép ruhában állt a nyilvánosság elé.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: RTL Sajtóklub

Ezt is szeretjük