100 kilósan is őrülten szexi Camryn Manheim
Camryn Manheim, a Szellemekkel suttogó dundin is szexi, egyedülálló mamája az életen is dundi, szexi, egyedülálló mami.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Camryn Manheim, akit a nézők leginkább a Szellemekkel suttogó szókimondó Deliájaként ismernek, nem éppen karcsú vonalairól híres.

Önmagát adja

A 48 éves színésznő azonban cseppet sem foglalkozik a hollywoodi elvárásokkal, és esze ágában sincs fogyókúrázni, hogy beállhasson a zéróméretes sztárok hosszú sorába. Sőt, büszkén vállalja 178 centije minden gömbölydedségét, és a többi hozzá hasonló hölgyet is igyekszik meggyőzni arról, hogy a boldogsághoz nem a karcsúságon keresztül vezet az út.

- Az ember vagy lelki roncs lesz, vagy megpróbálja elfogadni és szeretni magát olyannak, amilyennek született - vallotta egy alkalommal.

És valóban: elég csak ránézni a száz kiló körüli sztárra, hogy elismerjük, Manheim tényleg remekül érzi magát a bőrében, ráadásul buja dekoltázsával egyetlen szupervékony szépség sem igazán veheti fel a versenyt.

Az 1961-es, eredetileg Debrának született színésznő - húszévesen vette fel a különleges Camryn nevet - már a középiskolában érdeklődött a színészet iránt. Mégis kanyargós úton jutott el Hollywoodba. 1987-ben egy New York-i egyetemen művészettörténet szakon diplomázott, és bár mellette kijárta a William H. Macy által alapított Atlantic Theater Company színiiskolát, egy darabig nem jutott szerephez.

Már nem hasonlítgatják

Meghallgatásról meghallgatásra járt, de mindenütt azzal fogadták: „Jesszusom, maga pont úgy néz ki, mint Kathy Bates fiatalon!” Miután már többedszer hallotta ugyanezt, megnézte Kathy Batest - akit addig nem ismert - az Út Mekkába című darabban. Bevallása szerint ez az élmény vált meghatározóvá nemcsak a karrierje, de a saját megítélése tekintetében is.

Azóta bátran vállalja magát, kerekségével, bohémségével együtt - egyebek közt tetoválása van, szeret motorozni és a bal fülében 12 piercing virít. A szerepek is megjöttek, számos sikersorozatban volt látható, az Ally McBealtől kezdve a Hannah Montanáig és a már említett Szellemekkel suttogóig.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Amikor pedig ideje engedi, harcol a kisebbségek jogaiért, remek viszonyt ápol a siketekkel és szívesen találkozik rajongóival is. Camryn Manheimnak egyébként van egy nyolcéves fia, Milo, aki a Szellemekkel suttogó ötödik évadának egyik epizódjában is felbukkan.

Ezt is szeretjük