Friss fotón Cameron Diaz - Évek óta nem állt kamera elé A maszk színésznője
Hivatalosan is nyugdíjazta magát a színésznő.

cameron-diaz-igy-nez-ki-most-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz a kilencvenes évek óta az A-listás hírességek táborát erősítette, a mai napig imádja Hollywood. A sztár olyan filmekben tűnt fel a karrierje során, mint a Vanília égbolt, az Álljon meg a nászmenet!, A John Malkovich menet vagy a Rossz tanár, a világsikert azonban éppen a legelső filmje, A maszk hozta meg számára.

Így néz ki most Cameron Diaz

Ő mégis úgy döntött, hogy nem számít a siker és a csillogás, ezért 2016-ban képletesen szögre akasztotta a kalapját, és végleg búcsút intett Hollywoodnak. A döntése oka igazán egyszerű volt: már nem tette boldoggá a filmezés, ezért biztos anyagi háttérrel úgy döntött, hogy nem vágyik többé a reflektorfényre.

- Fél életemet a nagyközönség előtt éltem le. Úgy érzem, teljesen rendben van, hogy úgy döntöttem, hogy most szánok egy kis időt csak magamra. Majd később eldöntöm, vissza akarok-e térni a reflektorfénybe - ha egyáltalán szeretnék egyszer visszatérni. Őszinte leszek: nem hiányzik a színészkedés. Most jól akarom magam érezni, ennyi az egész. De bármibe is fogok, olyanra vágyom, ami iránt újra tudok lelkesedni - nyilatkozta korábban az Instyle-nak.

A munka helyett így minden szabadidejét a férjével, a Good Charlotte együttes gitárosával, Benji Maddennel tölti, akivel 2015-ben kötötték össze az életüket. Gyermekük ez idáig nem született, bár valószínűleg Diaz tervei között nem is szerepelt az anyaság. Erről a Cosmopolitan magazinnak beszélt:

- Manapság a nők félnek kimondani, hogy nem akarnak gyereket, ez még mindig tabutémának számít. Pedig változik a világ. Több gyermektelen barátnőm van, mint olyan, akinek van kisgyereke. És őszintén... a világnak nincs szüksége több gyerekre, így is vagyunk itt elegen. Ennek ellenére soha nem mondom, hogy soha.

Nem tudhatjuk, mit hoz a sors. Lehet, örökbe fogadok egy fél tucat gyereket vagy nyolcasikreket szülök. Sosem voltam a szülőség ellen, de valahogy mindig úgy voltam vele, hogy szeretem így az életemet, egy gyerek pedig drasztikusan megváltoztatná a jelenlegi állapotot. Annyi minden van még, ami kiteljesedést és boldogságot hoz. Szóval nem tudom, mi lesz - mesélte a magazinban.

A színésznő már a vörös szőnyeges eseményeket is hanyagolja, egyedül Lucy Liu kedvéért tett kivételt, aki májusban megkapta a csillagát a Hollywoodi Hírességek Sétányán, ő pedig ott volt a rendezvényen, hogy támogassa kedves barátnőjét, Drew Barrymore-ral, Charlie harmadik angyalával karöltve.

Brendan Fraser is eltűnt - Ez volt az oka

A Múmia-filmek sztárját megrágta és kiköpte Hollywood - olvasd el, mi az oka annak, hogy régóta nem láthatjuk a mozivásznon.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük