Ez volt a 20 évesen elhunyt Disney-sztár utolsó fotója - Apja tette közzé a képet Cameron Boyce-ról
Senki nem gondolta volna, hogy másnap reggel már nem tudják felkelteni.

cameron-boyce-utolso-foto-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világ értetlenül állt a 20 éves Disney-sztár, Cameron Boyce halála előtt, ugyanis a látszólag teljesen egészséges, káros szenvedélyektől mentes színészt egyik reggel már nem tudták felébreszteni.

Ez volt az utolsó fotója

Mint kiderült, a feltörekvő tehetség álmában rohamot kapott, ami egy akkor kezelt betegsége miatt a halálát okozta. Természetesen a család is kérvényezte a boncolást az orvosszakértőktől, hogy pontosan tudják, mi okozta a hirtelen halálát, azonban ennek az eredményére még mindig várniuk kell.

Cameron szülei szinte belebetegedtek a gyászukba, hiszen nem számítottak rá, hogy ilyen hirtelen, ilyen fiatalon ragadja el fiukat a halál. Édesapja megosztotta az utolsó fotóját is, ami néhány órával a halála előtt készült róla - itt még vicces fintort is vágott a kamerába.

- A fiam. Néhány órával azelőtt, hogy elillant volna az életünkből. Szörnyen hiányzik. Őszintén szeretném, ha senkinek nem kellene átélnie egy ilyesfajta tragédiát, de már tudom, hogy senki sem védett a halál előtt. Köszönjük a rengeteg szeretetet, ami az elmúlt napokban a családunk felé áradt, csodálatos érzés, és nagyon hálásak vagyunk érte. Köszönjük, hogy átsegítetek minket a valaha volt legszörnyűbb periódusunkon.

Csak úgy özönlöttek Victor fotója alá a kommentek a sztároktól, akik ismerték és szerették Cameront. Az Utódok-beli kolléganője, Dove Cameron ezt írta: "Nagyon szeretlek az egész családoddal együtt, és ez sosem fog változni. Akkora törés volt ez számomra, hogy az életemben innentől van egy eddigi periódus, és egy ezutáni. Mindig csak rád gondolok, és sohasem felejtelek el".

Selma Blair - aki maga is szülő - szintén hozzászólt a fotóhoz, hogy néhány vigasztaló szót írjon Cameron édesapjának: 

- Éppen kezelésen vagyok, távol a fiamtól. Az élet olyan törékeny ajándék. Sosem feledjük el, örökké a szívünkben él majd. Arthurnak ő volt az első példaképe. Mindenkinek róla beszélt, a családjáról, a nagymamájáról, a testvéréről, mindent tudni akart róla. A fiad olyan csodálatos, érzelmes, különleges ember volt, és mindig az is marad.

Fel sem érem ésszel, mit érezhetsz most. Bár tudnám, bár átvehetnék egy kicsit a fájdalmadból, büszkén viselném. Ha egy szülő reggel úgy ébred fel, hogy a gyermeke nincs többé, annál rosszabb nem létezhet. De vigasztaljon, hogy annyi életet leélt már az eddigi létezése során. Jó srác volt. Sajnálom. Sajnálom. Itt vagyok, ha bármire szükségetek van - írta az Instagramon.

Tragikusan fiatalon elhunyt sztárok

Sajnos több olyan híresség is van, aki igen fiatalon vesztette el életét. Összeállításunkban rájuk emlékezünk.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük