Ez okozta a 20 éves Disney-sztár halálát - Álmában halt meg Cameron Boyce

Cameron Boyce tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála előtt mindenki értetlenül állt.

Cameron Boyce halál oka

A hétvégén szomorú hírt közölt Cameron Boyce családja: a húszéves Disney-sztár tragikus hirtelenséggel elhunyt. Akkor nem közölték a halála okát, csupán annyit, hogy elveszítették a fiukat, és kérik a média képviselőit és a rajongókat, hogy legyenek tekintettel a gyászukra.

Roham okozta a halálát

Azóta kiderült, hogy a színész rohamot kapott, ami egy jelenleg kezelt betegsége miatt a halálát okozta. Álmában hunyt el, reggel már a mentőket is hiába értesítette a család, csak a halál beálltát tudták megállapítani.

- A világ szegényebb lett egy tündöklő csillagával, de a lelke, a kedvessége, az együttérző természete örökké élni fog azokban, akik ismerték és szerették őt - írta a gyásztól lesújtott család.

A sztár olyan filmekben játszott, mint a Tükrök, az Utódok, a Sasszem vagy a Nagyfiúk, de olyan sorozatokban is feltűnt, mint az Indul a risza!, a Jessie, a Liv és Maddie vagy a Vészhelyzet: Los Angeles. A Disney-műsorok után a világ a Nagyfiúkban ismerte meg a nevét, ahol ő játszotta Adam Sandler és Salma Hayek fiát.

Természetesen Sandler is részvétet nyilvánított a közösségi oldalán: egy fotóval búcsúzott filmbeli fiától.

- Túl fiatal. Túl kedves. Túl vicces. A legaranyosabb, legtehetségesebb, legjólneveltebb kölyök volt. Szerettem őt. Annyit törődött a családjával. Köszönjük, Cameron, amit nekünk adtál. Annyi minden állt volna még előtted. Összetörtünk a hír hallatán. Sokat gondolunk a családodra, és őszinte részvétünket küldjük - írta a komikus színész az Instagram-oldalán.

A film másik sztárja, Rob Schneider is kommentálta a képet: "Ő volt a legkedvesebb srác, akivel valaha találkoztam" - tette hozzá. Rajta kívül is rengeteg híresség emlékezett meg róla: Millie Bobby Brown, Kenny Ortega rendező, Charles Esten, Gregg Sulkin és James Charles is értetlenül állt a tragédia előtt.

Tragikusan fiatalon elhunyt sztárok

Sajnos több olyan híresség is van, aki igen fiatalon vesztette életét. Összeállításunkban rájuk emlékezünk.

A 35-ösök klubja - Fiatalon elhunyt sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük