Smink nélkül sápadt átlagnő Calista Flockhart
Calista Flockhart nem egy tipikus bombázó, ám ez Harrison Fordot nem érdekli, ugyanis hamarosan oltár elé vezeti párját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Calista Flockhartot 2009. május 29-én örökítette meg valamelyik szemfüles lesifotós, amint Los Angelesben sétálgatott. A 45 éves amerikai színésznő sosem tartozott az álomgyár bombázói közé, de aznap önmagához képest is határozottan kiábrándítóan festett.

Az Ally McBeal című sorozat egykori sztárja ugyanis aznap úgy döntött, hogy smink nélkül hagyja el otthonát, és valamelyik paparazzo könyörtelenül lekapta hétköznapi megjelenésében. Pedig alig lehetett ráismerni Flockhartra, olyan sápadt volt az arca, amely meglehetős kimerültségről is tanúskodott.

Lehetett volna született feleség

Sokan nem is tudják, de eredetileg neki ajánlották a Született feleségekben Susan Mayer szerepét, ám ő nem tartott igényt rá. Így végül Teri Hatcher élt ezzel a lehetőséggel, ami egy Golden Globe-díjhoz is hozzájuttatta 2005-ben.

Calista Flockhart ehelyett a Testvérek című sorozatot választotta, amelynek a 2006-os indulás óta az egyik főszereplője. Mostanáig a széria 78 epizódjában tűnt fel - talán ez is közrejátszik abban, hogy moziilmben viszont a 2005-ös Hideg csontok című horror óta egyáltalán nem szerepelt.

Környezetbarát esküvőre készülnek

Ami pedig a magánéletét illeti, köztudott, hogy a bájos sorozatsztár 2002 óta Harrison Ford kedvese, aki pedig megrögzötten titokban tartja magánélete minden részletét. 2009 márciusában azonban arról érkeztek hírek, hogy a sztárpár Valentin-napon eljegyezte egymást, sőt, már az esküvőt tervezgetik.

- Sosem gondolkodtam azon, hogy környezetbarát esküvőm legyen, ugyanis mindig is zölden képzeltem el! - idézte a Contactmusic Fordot tavaly szeptemberben.

Flockhart 2001-ben fogadott örökbe egy újszülöttet, aki a Liam nevet kapta. A fiút Harrison Ford úgy kezeli, mintha a saját vére volna.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Éppen ezért azt szeretné, ha az esküvő után Liam, aki apjaként tekint Fordra, felvenné a családnevét.

Ezt is szeretjük