Forgatáson érte a baleset! A színésznő súlyosan megsérült
Busy Philipps veszélyes sérülést szenvedett, hatalmas fájdalmai miatt le kellett állítani a forgatást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Busy Philipps a Cougar Town című sorozat egyik epizódját forgatta Los Angelesben, amikor váratlanul baleset érte.

A munkálatokkal azonnal leálltak, ugyanis a színésznő nagy fájdalmai miatt nem tudta folytatni a jelenetet.

Súlyosan megsérült

Az epizódnak éppen egy olyan részét forgatták, amely egy havas udvaron játszódik. Valódi hó híján műhóval töltötték fel a területet, ahol Busy Philipps, Courtney Cox, Christa Miller és Bob Clendenin egy nagy hógolyócsatát imitált.

Bob Clendenin annyira beleélte magát a játékba, hogy elfeledkezett róla, műhóról van szó, és egy hatalmas hógolyót dobott Busy Philipps arcába. A pontos találaton először mindenki nevetett, de amikor észrevették, hogy a színésznő fogja az arcát, és meg sem szólal, azonnal leálltak a jelenettel.

Philipps először meg sem bírt szólalni a fájdalomtól, de később kiderült, hogy amikor kollégája szemen találta a hógolyóval, a műhó belecsapódott a szemébe, ami borzasztó kínokat okozott. Azonnal orvost hívtak, aki megállapította, hogy nincs komoly gond.

A sérülést Twitter-oldalára töltötte fel

A színésznő sérülése szerencsére nem maradandó, de sokáig csepegtetnie kell a szemébe, és a seb elég csúnya.

A történteket Twitter-oldalán mesélte el, amit egy, a sebesüléséről készült képpel illusztrált - ezen jól látszik, hogy milyen fájdalmas lehetett az élmény.

Természetesen a sorozat nem került veszélybe, a forgatás hamarosan folytatódott. A komédia nem kis meglepetést tartogat a közönség számára, ugyanis Matthew Perry szerepet kapott az egyik epizódban.

A rajongók már nagyon várják, hogy a Jóbarátok két sztárja, Matthew Perry és Courtney Cox ismét együtt legyen látható a képernyőn.

Ezt is szeretjük