Bevallotta! Elvonón járt a drogfüggő Burt Reynolds

Nemrég engedték haza

A szétplasztikázott híresség annyira rászokott a fájdalomcsillapítókra, hogy orvosi segítség kellett a leszokáshoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A napokban kiengedték egy rehabilitációs klinikáról Burt Reynoldst, akit gyógyszerfüggőséggel kezeltek az intézményben, tudatta szeptember 16-án a sajtó munkatársaival a színész menedzsere, Erik Kritzer.

A Smokey és a bandita, valamint a Boogie Nights 73 éves sztárja egy hátműtétet követően szokott vissza az erős fájdalomcsillapítókra, míg végül rá nem jött, hogy ismét a „pirulák csapdájába került”, állt Kritzer közleményében. Reynolds közel egy hónapig tartózkodott a West Palm Beach-i Hanley Centerben, ahová saját akaratából jelentkezett be, jelenleg pedig otthon pihen.

Nem félt segítséget kérni

Mindenesetre menedzsere által Reynolds azt üzeni, reméli, történetével sok hasonló helyzetben lévő embernek tud utat mutatni. Egyúttal fel szeretné hívni a figyelmüket arra, hogy gyógyszerfüggőségük gyógyítására vegyenek igénybe szakorvosi segítséget.
 
- Igazi kihívás volt ez nekem, és nagyra értékelem családom, barátaim és rajongóim felém áradó szeretetét és támogatását. Már alig várom, hogy visszatérhessek a tanításhoz és a munkához – nyilatkozta a People-nak.

Hollywood egykori szívtiprója – rengeteg nője mellett kétszer volt házas - egyébként nem először vált függővé: a nyolcvanas években karrierjét kis híján tönkretette az a pletyka, miszerint AIDS-es.

Gyógyszert gyógyszerrel

Az igazság azonban az volt, hogy az 1984-es Párbaj a városban című vígjáték forgatása idején megsérült az állkapcsa, így alig tudott enni, miközben folyamatosan kapkodta a fájdalomcsillapítókat. Ennek következtében rövid idő alatt több mint húsz kilót fogyott, érthető hát, hogy beteges külsejére a sajtó magyarázatot keresett.

- Két évig nem is kaptam munkát. Öt orvosi vizsgálaton kellett átesnem, hogy elhiggyék, nincs bajom. Mindent elvállaltam, amire csak felkértek. Még akciómozikat is, hogy bizonyítsam, jól vagyok – mesélte 1990-ben egy interjúban.

Végül megállapították, hogy állkapocs-ízületi rendellenességben szenved, és ez okozza erős fájdalmait. Így hát Reynolds nem látott más kiutat, rászokott az altatókra, hogy legalább pihenni tudjon. Lassan azért visszatért belé az élet, és újra beindult a karrierje - annak ellenére, hogy közben szinte felismerhetetlenné plasztikázták.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Megkapta az Evening Shade sorozat főszerepét, majd 1997-ben a Boogie Nights pornóproducere, Jack Horner eljátszásáért neki ítélték a Golden Globe-ot, sőt, Oscarra is jelölték. A sztár azóta is forgat, Not Another Not Another Movie című legújabb filmjében Chevy Chase-zel komédiázik.

Ezt is szeretjük