Bud Spencer unokája így hasonlít híres nagyapjára - A 25 éves Carlo világbajnok sportoló lett
Carlo Pedersoli Jr. elismert név a küzdősportok világában.

bud-spencer-unokaja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bud Spencer volt mindenki kedvenc pofonosztója, aki állandó társával, Terence Hill-lel mindig mosolyt csalt az arcunkra, miközben alaposan elgyepálta az éppen aktuális rosszfiúkat.

Ő Bud Spencer unokája, Carlo

Úgy tűnik, ez a fajta karrier családi vonás, hiszen Bud Spencer unokája, a 25 esztendős Carlo Pedersoli Jr. is az ökléből él meg - bár ő egészen más módon, mint néhai nagyapja tette. Carlo az MMA ketrecharcosaként lett híres, az olasz bajnokságban váltósúlyban első helyezést ért el. Nagyapja nagyon büszke volt rá, nagyon közel álltak egymáshoz, még a nevét is utána kapta, hiszen Bud Spencer eredeti neve szintén Carlo Pedersoli.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Enjoy every part of the process.. #CPJr #SkyIsTheLimit #Semento

Carlo “Semento” Pedersoli Jr (@carlopedersolijr) által megosztott bejegyzés,

Bud Spencer is kiváló sportember volt fiatalon, bár ő az úszásban jeleskedett. 1949-ben mellúszásban bajnoki címet nyert hazájában, Olaszországban, egy évvel később pedig 100 méteres gyorsúszásban, sőt, az olasz vízilabda-válogatottal az Európa-bajnokságon negyedik helyezést ért el. Amikor a filmes karrierje beindult, akkor hagyott fel a sporttal, de mindig örömmel beszélt úszó múltjáról is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

生き甲斐 #CPJr #SkyIsTheLimit #Semento

Carlo “Semento” Pedersoli Jr (@carlopedersolijr) által megosztott bejegyzés,

Carlo Jr. sokak szerint nagyon hasonlít a fiatal Bud Spencerre, mióta pedig szakállt növesztett, azóta pláne látják benne a nagyapját. Sok ilyen kommentet kap az Instagramon: "Tiszta Bud Spencer", "Nagyapád nagyon büszke lenne rád, elképesztően hasonlítotok", "Mintha a fiatal Budot látnám" - írják neki a lelkes rajongók.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük