Álomszép a Buckingham-palota karácsonyi díszítése - Koronákkal díszítették a fákat
A palota már posztolta az idei ünnepi dekorációról készült felvételt.

buckingham-palota-dekoracio-2018-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő kedvenc ünnepe a karácsony, így ilyenkor még jobban igyekeznek a beosztottai, hogy minden tökéletes legyen. A fákat már december elején felállítják, és csak január végén szedik le a díszeket, hogy az uralkodónő sokáig gyönyörködhessen a dekorációban.

Ilyen gyönyörű a palota idei dekorációja

A királyi család hivatalos oldalán most posztoltak egy videót, melyben megmutatják, milyen gyönyörű a Buckingham-palota idei díszítése. A karácsonyfákat Windsorban nevelték a királynő kedvéért. A fenyőket idén kis koronák és hintók díszítik - a világ legelőkelőbb családjánál azonban belefér ennyi túldíszítettség.

Természetesen a palota lépcsőjére is felkerültek a girlandok és a színes gömbök, amiben biztosan nagy örömüket lelik majd az ide látogató dédunokák. Erzsébet királynő korábban mesélt arról, hogy a kis lurkók korábban imádták leverni a színes gömböket a fáról, de, mióta velük díszítteti fel a legnagyobb karácsonyfát, azóta békén hagyják a dekorációt.

A királyi család rajongói odavannak a palota idei díszítéséért - nem győzik dicsérni a csodaszép karácsonyi dekort: "Ez valami meseszép! Sokkal kifinomultabb, mint a Fehér Ház idei díszítése", "Gyönyörű! Tradicionális és ízléses", "Boldog karácsonyt a királynőnek! Imádom a kis koronákat a fákon, olyan viccesek!" - írták a lelkes hozzászólók.

Ezt is szeretjük