Arcul csapta egy pucér fenék a meglepett Eminemet
Az énekes arcához élő adásban dörgölte oda fenekét a mókamester Sacha Baron Cohen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sacha Baron Cohen több mint egy évtizeddel ezelőtt sokkolta először a világot és a hírességeket Ali G-nek öltözve. Őt követte néhány éve a kazahsztáni Borat, most pedig az osztrák homoszexuális riporter, Bruno bőrében kelti a pánikot és a botrányokat.

 

Az MTV Movie Awards díjátadóját is sikerült emlékezetessé tennie, a szervezők Cohent kérték fel ugyanis, hogy adja át a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat.

Angyalként ereszkedett le a magasból

Cohen Bruno bőrében egy angyalnak öltözve ereszkedett le a magasból, és mielőtt bejelentette volna, hogy Zac Efron kapja a díjat a High School Musical 3-ért, jutott ideje arra, hogy megviccelje Eminemet.

A 36 éves rappernek ugyanis élő adásban kellett farkasszemet néznie Bruno majdnem csupasz fenekével, ami érthető módon felzaklatta az énekest.

 A bizarr mutatvány közben természetesen megpróbálták Brunót leszerelni a biztonsági őrök, ám ő újból a levegőbe emelkedett, Eminem pedig végül sértetten és megalázottan távozott a helyszínről.

Néhány nappal a botrányos jelenet után azonban lehullt a lepel, Scott Aukerman ugyanis blogján árult el, hogy az egész fenekes mutatvány előre meg volt szervezve!

Az előadás ettől függetlenül hitelesre sikeredett, nem véletlenül várják már sokan a Bruno című mozifilmet, amiben másfél órán keresztül nevethetünk az osztrák fickón, aki felforgatja a divatvilágot.

Ezt is szeretjük