A gyógyíthatatlan beteg Bruce Willisről imádni való képek láttak napvilágot: ilyen jó édesapa a színész

Lányai nem véletlenül szeretik rajongásig apjukat.

Bruce Willis ilyen édesapa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Elképesztően kedves képeket töltöttek fel Instagram-oldalukra a színész szerettei apák napja alkalmából. A fotókról csak úgy süt a szeretet, egyértelműen látszik, Bruce Willis milyen kapcsolatban van lányaival.

Bruce Willis ilyen édesapa

Harmónia, vidámság és őszinte szeretet. Talán ezek a jelzők fejezik ki a legjobban, mit mutatnak meg Bruce Willis és gyerekei kapcsolatából azok a friss és régi képek, melyeket Demi Moore és lányaik tettek ki közösségi oldalukon.

bruce willis 2
Fotó: Instagram/demimoore

„Boldog apák napját a kedvenc lányos apukánknak. Szeretünk!” - írták a bejegyzés mellé.

A képválogatásban akadnak humoros és gyengéd fotók is, mindegyik arról tanúskodik, hogy a színészlegenda milyen jó édesapa volt mindig is. A család rendkívüli összetartása azóta is nagyon szembetűnő, mióta bejelentették, hogy a színész egy gyógyíthatatlan betegséggel küzd.

bruce willis 1
Fotó: Instagram/demimoore

2022-ben hozták nyilvánosságra, hogy Bruce Willis visszavonul a színészi pályától betegsége miatt, ugyanis frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála. A család azóta is rengeteg közös élményről posztol képet, melyeken látható, hogy a színész betegsége ellenére boldog szerettei körében.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova gyerekei szőke angyalkák: ikreik 6 évesek, legkisebb lányuk 4 esztendős

Jól megnőttek Enrique Iglesias és Anna Kournikova gyerekei.

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük