Andre Agassi emiatt esett neki Brooke Shieldsnek a Jóbarátok forgatásán

Andre Agassi féltékeny volt, amikor Brooke Shields és Matt LeBlanc együtt forgatták közös jeleneteiket a Jóbarátokban.

andre-agassi-brooke-shields-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brooke Shields és Andre Agassi a '90-es évek egyik sztárpárjának számított, 1993-ban szerettek egymásba, úgy érezték, egymásnak teremtették őket, így 1997 áprilisában összekötötték az életüket.

Ebben az időszakban Shields karrierje csúcsán volt, így számos sorozatba meghívták őt vendégszereplőnek, a Simpson családban például saját magát szinkronizálhatta, de egy epizód erejéig feltűnt a Jóbarátokban is, olvasható Saul Austerlitz A Jóbarátok-generáció című könyvében.

Andre Agassi emiatt akadt ki Brooke Shieldsre a Jóbarátok forgatásán

Már az első évadban is több híresség megfordult a szériában, ám a második évad idején a Jóbarátokat sugárzó NBC megkapta annak jogait, hogy ők közvetítsék a Super Bowl döntőjét, a nagy esemény után a népszerű szitkom kapott helyet egy különleges, egyórás epizóddal, amelyben olyan vendégszereplők kaptak helyet, mint Shields, Jean-Claude Van Damme vagy Julia Roberts. A kék lagúna gyönyörű sztárja Erikát alakította, aki teljesen odáig volt Joey-ért, akit Matt LeBlanc alakított. Több közös jelenetük volt, ám az egyik teljesen kicsapta a biztosítékot Andre Agassinál.

Andre Agassi nem bírta elnézni Brooke Shields és Matt LeBlanc közös jeleneteit.
Andre Agassi nem bírta elnézni Brooke Shields és Matt LeBlanc közös jeleneteit.
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

- A rendező, Michael Lembeck döbbenten nézte, hogy Brooke Shields akkori barátja, Andre Agassi besétál a színre egy hatalmas testőrrel, és leül, fenyegetően közel a színpadhoz. Éppen azt a jelenetet forgatták, amelyikben Shields Matt LeBlanc kezét nyalogatja. A féltékeny Agassi csak azt várta, hogy Lembeck jelezze a jelenet végét, és már rohant is be a színre, ahol nekiesett Shieldsnek - írta a könyv szerzője.

A teniszező ezután kiviharzott a stúdióból, Shieldset érthető módon nagyon felzaklatta párja viselkedése.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Lembecknek és a stábnak jó idő telt, mire sikerült megnyugtatniuk a síró, megalázott színésznőt, hogy folytatni tudják a forgatást.

A színésznő 2014-ben bevallotta az önéletrajzi könyvében, hogy a férfi azt vágta a fejéhez, hogy bolondot csinált belőle, miután Agassi kiviharzott a stúdióból, az autójával Los Angelesből elhajtott Las Vegas-i otthonukba, ahol az összes trófeáját szétzúzta, még azokat is, amiket a US Openen és Wimbledonban nyert, annyira ideges volt. Három évbe telt, mire az összes trófeát renováltatták.

1813639
Fotó: 21. Század Kiadó

Ez az ominózus balhé 1996-ban történt, a sztárpár végül kibékült, majd pár hónappal később összeházasodtak. A frigyük tiszavirág-életűnek bizonyult, két évvel később elváltak egymástól útjaik. Mind a ketten továbbléptek, a színésznő Chris Henchy felesége lett, 2001-ben házasodtak össze, Agassi ugyanebben az évben vette el a legendás teniszezőnőt, Steffi Grafot.

Cikkünk Saul Austerlitz A Jóbarátok-generáció című könyve alapján készült. 

Saul Austerlitz, a popkultúra ismert krónikása, exkluzív interjúkat készített az írókkal, a rendezővel, a producerekkel és a stáb tagjaival a sorozat történetéről, amely a Netflixen jelenleg is meghökkentő népszerűséggel éli utóéletét. Izgalmas részleteket közöl a forgatás körülményeiről, a Super Bowlról, londoni utakról, leszbikus esküvőkről, frizuradivatokról, szupersztárok cameóiról vagy a milliódolláros szerződésekről.

Kiadja a 21. Század Kiadó.

Ára 4490 forint.
Ezt is szeretjük