Hófehér, hájas fenekét villantotta a vénülő Fern Britton
A kedvelt műsorvezető túl nagy betekintést engedett húsos combjai közé a minap.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fern Britton az angolok nagy kedvence, annak ellenére, vagy talán éppen amiatt, hogy egyáltalán nem a tökéletes szépséget jeleníti meg a tévéképernyőn.


A majd’ harminc éves televíziós múltra visszatekintő sztár eleinte hírolvasással kezdte, aztán több műsor házigazdai szerepét töltötte be, mindannyiszor sikerrel.

1994-2000-ig vezette a brit ITV csatorna egyik legnépszerűbb főzős vetélkedőjét, melyet nemcsak azok követtek figyelemmel, akik a konyhaművészet iránt érdeklődtek, de azok is, akik egy jókedvet árasztó műsorra vágytak.

Nicsak, mi lóg ott?

Mostanában a This Morning című reggeli program műsorvezetője, és amióta ott látható, a program nézettsége is ugrásszerűen megnőtt.

Persze a képernyős népszerűség azzal is jár, hogy az embert lépten-nyomon lefotózhatják, még akkor is, ha éppen smink nélkül, egy rövidke nyári ruhában hagyja el a lakását.

Hát még ha egy óvatlan pillanatban lehajol valamiért, és kibuggyannak az addig fedett testrészek!

Szerencsére az ötven éves hírességnek mára már jelentősen csökkentek korábban XXL-es méretei, így a bámészkodók elé táruló látvány sem volt tűrhetetlen.

Mindenki döbbenetére Britton nemrég a fogyókúrája iránt érdeklődő temérdek nézővel megosztotta, hogy két éve gyomorgyűrűt helyeztek belé, ettől sikerült ledobnia több, mint negyven kilót.

Ezt is szeretjük