Prostikkal mulatozott Brittany Snow
Meg is fizette őket szolgálatukért
A szőke színésznő nem szégyellte bevallani, hogy belevetette magát a floridai éjszakába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brittany Snow neve még nem biztos, hogy ismerősen cseng hazánk mozilátogatóinak, bár a 22 éves szőkeség igyekszik minél jobban feltornászni magát a hollywoodi sztárlétrán.

Az ifjú hölgy egészen kicsiny korától kezdve modellkedett, majd tiniként landolt első epizódszerepében, melyeket újabbak követtek, ezek közül is talán a legemlékezetesebb a Kés/alatt című sorozat ötödik évadjában egy neonáci fiatal szerepe.

2005-ben a mozifilmmel is megpróbálkozott, így került Vin Diesellel egy vígjátékba a Gorilla bácsi erejéig, illetve tavaly szerepet kapott a Hajlakk című, kiváló gárdát felsorakoztató musicalben is.

Prostikkal az éjszakában

Hogy eleddig milyen módszerekkel lényegült át, azt nem tudjuk, de azt igen, hogy újabb mozijaira különleges, és kimondottan drága úton készül. A mind a Finding Amanda, mind pedig a Black Water Transit című filmekben prostituáltat játszó színésznő bizony belevetette magát az éjszakába, hogy megismerkedjen a testükből élő éjszakai pillangók cseppet sem irigylésre méltó életével.

És nemcsak messziről szemlélte a konzumhölgyeket, hanem beszédbe is próbált velük elegyedni munkájuk kapcsán. Ők azonban csak akkor voltak hajlandók szóba állni vele, ha kifizette a „menetdíjat”.

- A karácsonyt otthon, Floridában töltöttem, és két-három órán át beszélgettem éjszakánként a sztriptízklubokban dolgozó lányokkal. Bevallom, életem legdrágább társalgása volt, mert hát csak asztaltánc közben lehetett őket szóra bírni.

Snow azt is bevallotta, némely lány története teljesen megdöbbentette: egyikük például elmesélte, olyan erővel rángatta ki egy pasi a klubból, hogy zúzódásokat okozott a karján.

Ráadásul mindezt a lány olyan kedélyesen ecsetelte, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, és ez volt az, amitől igazán kényelmetlenül érezte magát.

Ezt is szeretjük