Britney Spears kontra Whitney Huston! Összecsapnak a dívák
Egy szőke, egy fekete: mindkettő tehetséges, és mindkettő számos botrányt tudhat már a háta mögött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, év végére – legyen bármilyen hideg tél – tüzes összecsapásra számítanak a lemezkiadók, ekkorra tervezi ugyanis korunk két botrányhősnője, Britney Spears és Whitney Houston dicsőséges visszatérését a popvilágba.

Britney zűrzavaros múltját valószínűleg mindenki ismeri, a 27 éves énekesnő megjárta a sztárpokol paparazziktól hemzsegő bugyrait.

Összeomlásának, hájpárnáinak, fejborotváló kínos akciójának, részeges dévajkodásainak és önkontrollja teljes elvesztésének hátborzongató képi lenyomatait viszontláthatta a címlapokon, akár akarta, akár nem.

Rehabból az életbe

A gödörből azonban szép lassan – némi szakszerű segítséget is igénybe véve – sikerült kikászálódnia, ezért aztán elérkezettnek látta az időt, hogy újból elfoglalja a pophercegség csillogó trónját. Ennek pedig a legjobb módja, hogy egy teljesen új lemezzel örvendeztesse meg kitartó és hűséges rajongóit 2008 végén.

Bár tavaly októberben már volt egy stúdióalbuma Blackout címmel, a próbálkozás nem sült el túl jól, sőt, emiatt még kétkedőbbek lettek a kiadók Spears visszatérésre való esélyeit illetően.

A legfrissebb demók azonban olyan ütősre sikeredtek, hogy végül beadták a derekukat, így innentől minden Britney-n múlik. Whitney Houston sem a zenéje révén lett szóbeszéd tárgya az utóbbi időben, az embereket jobban foglalkoztatta drogfüggősége, ebből eredő csontsoványsága, no és férjével, Bobby Brownnal való bizarr kapcsolata.

Nem volt meglepő, hogy utolsó CD-je, a 2002-es Just Whitney az eladási listákon nem teljesített túl fényesen, így hamarosan minden nyom nélkül el is tűnt a zeneipar süllyesztőjében.

Ám a 44 éves sztár idénre összeszedte magát, elvált Bobbytól, és december környékére vadonatúj lemezt tervez, melyen – biztos, ami biztos – az R&B olyan nagy neveivel dolgozik együtt, mint Akon, will.i.am és Sean Garrett.

Egyszóval, 2008 karácsonya a dívák összecsapásáról fog szólni, akik bizonyára mindent bedobnak majd, hogy kitartó rajongóiknak ne okozzanak több csalódást.

Ezt is szeretjük