Melltartó nélkül, fiával a karján flangált Britney Spears

A popsztár jócskán kigömbölyödött, a városnézés közben pedig arra is jutott ideje, hogy megmutassa mellbimbóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears 2009. március 3-án indult világ körüli turnéra új lemeze, a Circus megjelenésének apropóján. A rajongók által izgatottan várt koncertsorozat legutóbbi állomása Párizs volt, ahol három egymást követő este adott koncertet a Palais Omnisports de Paris-Bercy nevezetű stadionban.


A látványos fellépések azonban megosztják a közvéleményt. Aki kifizeti a meglehetősen borsos összeget egy-egy jegyért, az táncolni láthatja Britney-t, de énekelni bizony már nem hallhatja.

Egyes vélemények szerint ugyanis a koncertek playbackről szólnak. Ez azonban nem sok rajongót tántorít el attól, hogy végigugrálja a kilencvenes évek egyik legsikeresebb popdívájának előadását.

A 27 éves énekesnő koncertjei rendszerint telt ház előtt zajlanak. Mellesleg Britney utoljára 2004-ben indult ilyen nagyszabású turnéra, ami meglehetősen jól jövedelmező foglalatosság. A Circus Tour első 13 koncertjével a díva máris 24 millió dollárt kaszált.

Élvezték a gyerekek Párizst

Párizsban az elmúlt időben látványosan kigömbölyödött énekesnőnek arra is jutott ideje, hogy gyermekeivel részt vegyen egy hangulatos városnézésen.

A fotók tanúsága szerint kisebb fia, Jayden James Federline nagyon élvezte az Eiffel-toronynál tett látogatást, legalábbis csodálkozó tekintete erről árulkodott.

Ráadásul Britney-nek egy villantással is sikerült megajándékoznia rajongóit, mivel sárga felsője alá nem vett melltartót. Ennek tükrében nem meglepő, hogy láthatóvá váltak hegyes mellbimbói, sőt szinte kifúrták ruháját!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A popsztár kimerültségét azonban nem lehet nem észrevenni. Ha nem tudnánk, hogy a képeken őt látjuk, akár teljesen hétköznapi anyukának is nézhetnénk.

Ezt is szeretjük