Tudtad? Britney is vendégszerepel az RTL Klub új műsorában
A Glee című zenés sorozat ősztől hazánkba is megérkezik, ennek egyik epizódjában énekel Britney.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint Britney Spears is felbukkan majd az Amerika-szerte hatalmas népszerűségnek örvendő Glee című zenés sorozatban, melyet ősztől tűz műsorra az RTL Klub.

A Glee - Sztárok leszünk! középpontjában egy képzeletbeli középiskola, az Ohio állambéli William McKinley Gimnázium kórusa áll, történetüket sok-sok dalfeldolgozással tárják a nézők elé.

Díjeső és elismerés

A Golden Globe- és Emmy-díjas sorozat - 2010-ben húsz kategóriában jelölték az Emmyre! - alig egy éve, 2009 májusában debütált az Egyesült Államokban, de rövid időn belül hatalmas rajongótábora lett.

Sikerét valószínűleg részben annak köszönheti, hogy - a musical műfaji hagyományaival szakítva - nem ismeretlen dalok csendülnek fel a szereplők szájából, hanem világslágereket bújtatnak új köntösbe.

Az első 13 epizódban hetven slágert ad elő az iskolai kórus: Aretha Franklintől Vanilla Ice-on át megszólalnak Madonna, Beyoncé, Amy Winehouse vagy éppen Rihanna dalai is.

Britney is bevállalta

Nem csoda, ha egyre több sztár bukkan fel benne vendégszereplőként, mint korábban Olivia Newton-John, most pedig Britney Spears.

Állítólag teljes hírzárlatot rendeltek el a nemrég forgatott különleges epizóddal kapcsolatban, így egyelőre nem szivárogtak ki részletek, pontosan mi volt a pophercegnő feladata.

A Glee - Sztárok leszünk! szombaton az X-Faktor előtt debütált, következő epizódja szeptember 4-én, 17:40-kor lesz látható az RTL Klubon.

Mindenesetre a show egyik kreátora, Ryan Murphy kicsit értetlenül fogadta a különös intézkedéseket, melyeket Britney menedzsmentje követelt meg az énekesnő védelmében.

- Komolyan mondom, pont olyan volt, mintha maga az Egyesült Államok elnöke érkezett volna. Mindannyiunknak megkülönböztető karkötőt kellett viselnünk, és előfordult, hogy nem akartak beengedni a helyszínre, ami szerintem azért nevetséges. Persze így már mindenkit csak az érdekelt, mi a fenét is csinál Britney abban a bizonyos epizódban - nyilatkozta az E! Online-nak.

Ezt is szeretjük