Az őrjöngő Britney Spears megint megkopasztotta magát
Britney Spears állítólag bezárkózott hotelszobájába, majd ollókat rendelt, amikkel megint levágta a haját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears néhány évvel ezelőtt már megismerte a gödör mélyét, ahonnan végül sikerült kimásznia. A legfrissebb hírek szerint a 28 éves amerikai énekesnő májusban megint padlót fogott, az eset bizonyos részletei pedig nagyon hasonlítanak egykori összeomlására.

Az In Touch magazin számolt be arról, hogy a világhírű popdíva anyák napján borult ki, nem sokkal azok után, hogy párjával, Jason Trawickkel és két kisfiával megérkezett Disneylandbe. Az egyik szemtanú elmondása szerint a pár úgy festett, mint akik veszekedtek.

Nem olyan meglepő tehát, hogy amint bejelentkeztek a Disneyland szállodába, az énekesnő bezárkózott a szobájába, miközben a másik szobában vártak rá gyermekei a dadusokkal, illetve Trawick, akivel Britney a közelmúltban szüntette meg munkakapcsolatát.

Hisztérikus állapotban volt

A magazin értesülései szerint a sztármami hisztérikusan sírt, és nem jött elő a szobájából, estére pedig csak még inkább elfajult a helyzet. Spears ugyanis állítólag ollókat rendelt, majd mindenki legnagyobb megdöbbenésére elkezdte levágni a haját.

Habár nem kopaszodott meg teljesen, a takarítók elmondása szerint nem aprózta el a dolgot. Amikor ugyanis megérkeztek a szobájába, annyi hajat találtak a vécében, hogy nem lehetett lehúzni rendesen!

A bennfentes elmondása szerint Britney május 1-jén ötezer dollárt fizetett egy tetováló művésznek azért, hogy egy vörös koronát tetováljon a fenekére. Az énekesnő barátjának elmondása szerint ez azt jelképezte volna, hogy ura az életének.

Nem harmonikus a viszonyuk

További aggodalomra ad okot, hogy Britney és Trawick párkapcsolata az elmúlt időszakban meglehetősen rapszodikus volt - nem véletlen, hogy többször is napvilágot láttak olyan pletykák, melyek szerint románcuknak vége.

Arról nem is beszélve, hogy Britney édesapja hetek óta csak telefonon érintkezik a lányával, akin ezért elhatalmasodott a szeretethiány.

A bennfentes előrejelzése szerint, ha a dolgok nem változnak meg, megint valami rossz fog történni.

Ezt is szeretjük